Click Here!
Import, sjöfrakter, förtullningar

Författare Ämne: 300A till startmotorn?! 550 blade -11  (lĂ€st 3950 gĂ„nger)

Utloggad Decson

300A till startmotorn?! 550 blade -11
« skrivet: 14 december 2016 kl. 21:40:56 »
 Hej
LÀngesen man var hÀr, men har heller inte Äkt sÄ mkt dÄ annat ligger pÄ.
Men jag har haft lite startproblem med min tgb blade 550 förgasare, fÄtt ladda mkt och vid start kan man fÄ hÄlla in startknappen en lÀngre stund sÄ börjar den sakta och sedan öka snabbare och snabbare snurr och till slut hoppa igÄng, med startkablar har den hoppat igÄng pÄ direkten.
sÄ nu har jag bytt batteri och nÀr den inte orkade runt trots nyladdat lÄnade jag hem en fluke amperetÄng och hÀngde dit pÄ +kabeln frÄn startrelÀt, 250-300A och den orkade inte runt, sen gick den ett hack(snurrade till lite) och dÄ sjönk strömmen nerÄt 120A och vÀnde tillbaka till 250A, det Àr vÀl vad batteriet orkar med gissar jag, bosch agm.

nu har jag skruvat ur startmotorn och kört den lös mha startkablar, startström pÄ ca 80A och stabiliserar sig hur fint som helst pÄ 11,6A kontinuerligt.

Vad tror ni?  Jag har inte fĂ„tt lös plusanslutningen Ă€n sĂ„ jag har inte öppnat den, men jag vet inte lĂ€ngre om det behövs?
StÀmmer det att det inte Àr nÄgon in och ut solenoid pÄ dom hÀr? min gÄr i samma lÀge och verkar inte gÄ att rubba med fingerkraft.

Har för övrigt en smÀlt sÀkringshÄllare pÄ startrelÀt som jag nyss lÀste kunde ha med laddrelÀt att göra, kan det inverka pÄ nÄt av mina problem? tÀnker dÄ nÀrmast att jag fÄtt ladda inför varje start och bara haft ca 11v med maskinen igÄng, (nyss hjÀlpstartad)

Mvh David
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad Lowest

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #1 skrivet: 15 december 2016 kl. 20:30:25 »
Du kan vĂ€l inte ha 250-300 ampere pĂ„ kabeln till startmotorn dĂ„ smĂ€lter vĂ€l allt pĂ„ hjulingen  :hmmm:

Jag har en starthjÀlpare pÄ 300A och pÄ 300A glöder grova startkablar det gÄr inte Ä hÄlla i dom.

Batteriet Àr vÀl bara pÄ 18-20A

Startmotorn snurrar bara sen sitter det 2st kugghjul i motorn 1 med frihjul sÄ nÀr motorn startar gÄr kugghjulet fortare Àn startmotorn Ä frihjular.
CanAm Renegade 800R Xxc -10
Hemtillverkad kylaruppflyttning
27" Maxxis BigHorn
Variatorkit
Ricochet alu-hasplÄtar
4st xenon 35W
6st ledlampor 10W spot
HjÀlmlyse 3XCREE XML T6 led-ljus
Styrhöjare riser Elite pivoting 51mm
Symtec 4-Zone hand/tumvÀrme

Barossa 250 -05

SĂ„lda
Kawasaki Dresel BruteForce 750i -08 Camo
Åke Raptor Dresel 700R -07
Kawasaki Dresel KFX 700 LE -07 skrotad
Dinli 270 -06

Utloggad akai

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #2 skrivet: 16 december 2016 kl. 08:16:00 »
Ah Àr inte samma sak som A,
Ah=ampertimmar A=ampere

tror 300A i startström  kan vara helt rimligt, maskinerna suger en hel del vid start. Mycket pga. kompressionen.

Jag köpte batteri pÄ biltema till min hjuling och upplevde samma fenomen som du har, batteriet orkade helt enkelt inte dra runt motorn tillrÀckligt utan att den inre resistansen i batteriet blev för hög och begrÀnsade strömmen.

Nu har jag köpt annat batteri och har full snurr pÄ maskin!

Men det kan ju ocksÄ vara startmotorn som strular i ditt fall, det rÀcker ju med att en lindning saknas för att den ska bli orkeslös.

Är spĂ€nningen 12v Ă€r det ju enkelt att se om batteriet Ă€r kass, koppla startkablar till bilen, startar den pĂ„ ett vettigt sĂ€tt sĂ„ Ă€r ju batteriet trött.

Att du har 11V med maskinen i gĂ„ng Ă€r inte rĂ€tt! Laddningen verkar dĂ„ saknas. SpĂ€nningen över batteriet bör ligga pĂ„ mellan 14-15V  med motorn i gĂ„ng.
« Senast Ă€ndrad: 16 december 2016 kl. 08:20:36 av akai »

Utloggad Lowest

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #3 skrivet: 16 december 2016 kl. 18:04:08 »
Det fattar jag att det Àr skillnad pÄ Ah Ä A men 300A i en tunn kabel den smÀlter av direkt.

CanAm Renegade 800R Xxc -10
Hemtillverkad kylaruppflyttning
27" Maxxis BigHorn
Variatorkit
Ricochet alu-hasplÄtar
4st xenon 35W
6st ledlampor 10W spot
HjÀlmlyse 3XCREE XML T6 led-ljus
Styrhöjare riser Elite pivoting 51mm
Symtec 4-Zone hand/tumvÀrme

Barossa 250 -05

SĂ„lda
Kawasaki Dresel BruteForce 750i -08 Camo
Åke Raptor Dresel 700R -07
Kawasaki Dresel KFX 700 LE -07 skrotad
Dinli 270 -06

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #4 skrivet: 18 december 2016 kl. 14:05:46 »
Tro mig, den höll, den stunden iaf, men jag skulle inte vilja driva en konstant last pÄ 300A i den :)
Det gick varken att starta med det nya fyrhjulingsbatteriet eller med kablar frÄn bilen nÀr jag provade, den lÄg pÄ 250-300A och gick inte runt. lÀste att 300A var nÄt maxvÀrde som gÄr genom lindningarna nÀr den stÄr still.
Har öppnat startmotorn och kikat lite, ser inga direkta fel men kolen ligger ju an mot (nu kommer jag inte ihÄg vad de heter) kontaktytor som lindningarna ligger mellan.
ohmmÀtte mellan ytorna och det varierar mellan 0,05 och 10ohm. sÄ det svÀnger ju lite, men Àr det skÀl nog att köpa ny för 4000?
Men framförallt tycker jag 11,6A lÄter högt för en lös motor?
Magneterna sitter i höljet pÄ sjÀlva huset, kan en sÄn tappa magnetismen? eller vad kan egentligen strula? om jag inte hittar nÄgra jordfel?
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #5 skrivet: 18 december 2016 kl. 14:07:57 »
DÄ ska jag se över laddningen ocksÄ, för nog ska vÀl laddspÀnningen ligga pÄ sina 14,xv Àven om batteriet Àr helt urladdat?
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad nordlander

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #6 skrivet: 19 december 2016 kl. 09:27:47 »
Kolla sÄ inte kamkedjan hoppat en kugg. Var fel pÄ spÀnnaren pÄ tidiga TGB. DÄ gÄr det sjukt tungt att dra runt motorn iom att dekompressionsventilen inte funkar som det ska. Hade det felet pÄ min tgb 525. Trodde ocksÄ att det var startmotorn. Den startade dock och gick helt okej.

Utloggad Christersv

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #7 skrivet: 19 december 2016 kl. 19:00:25 »
DÄ ska jag se över laddningen ocksÄ, för nog ska vÀl laddspÀnningen ligga pÄ sina 14,xv Àven om batteriet Àr helt urladdat?

stÀmmer -- 14.5 + 0.5 V / 1500rpm

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #8 skrivet: 20 december 2016 kl. 09:16:03 »
Kolla sÄ inte kamkedjan hoppat en kugg. Var fel pÄ spÀnnaren pÄ tidiga TGB. DÄ gÄr det sjukt tungt att dra runt motorn iom att dekompressionsventilen inte funkar som det ska. Hade det felet pÄ min tgb 525. Trodde ocksÄ att det var startmotorn. Den startade dock och gick helt okej.
Gjorde du det sjĂ€lv eller lĂ€mnade du in?  digitala manualen jag har har sĂ„ nĂ€rtagna bilder att man inte ens ser vart det Ă€r fotat sĂ„ det blir svĂ„rföljt tycker jag. enklaste sĂ€ttet att nolla motorn, Ă€r det att ta ur stiftet och nyttja dragstarten nĂ€r det blir komplöst?
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #9 skrivet: 20 december 2016 kl. 09:16:58 »
stÀmmer -- 14.5 + 0.5 V / 1500rpm
GÄr det pÄ nÄ vis kontrollera laddrelÀt innan man köper nytt för 2000?
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad akai

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #10 skrivet: 20 december 2016 kl. 14:04:16 »
stÀmmer -- 14.5 + 0.5 V / 1500rpm

Det Àr helt ok.

Utloggad Christersv

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #11 skrivet: 20 december 2016 kl. 18:30:57 »
GÄr det pÄ nÄ vis kontrollera laddrelÀt innan man köper nytt för 2000?

Jag mĂ€tte med voltmĂ€taren nĂ€r jag körde och sĂ„g att spĂ€nningen inte betedde sig riktigt korrekt och dĂ„ det Ă€r ladd relĂ€et som styr spĂ€nningen, sĂ„ vid byte sĂ„ fungerade det bra igen 

Har lÀst nÄgonstans att nÄgon hade köpt ett annat billigare relÀ och modifierat, sÄ har det fungerat (kanske inte var TGB)
« Senast Ă€ndrad: 20 december 2016 kl. 18:33:32 av Christersv »

Utloggad nordlander

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #12 skrivet: 20 december 2016 kl. 21:31:16 »
Gjorde du det sjĂ€lv eller lĂ€mnade du in?  digitala manualen jag har har sĂ„ nĂ€rtagna bilder att man inte ens ser vart det Ă€r fotat sĂ„ det blir svĂ„rföljt tycker jag. enklaste sĂ€ttet att nolla motorn, Ă€r det att ta ur stiftet och nyttja dragstarten nĂ€r det blir komplöst?

Gjode det sjÀlv. Skruvade loss dragstarten och snurrade motorn med ett spÀrrskaft. Lossade ventilkÄpan för att se markeringarna pÄ kammen.

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #13 skrivet: 2 januari 2017 kl. 22:11:59 »
Dags för en uppdatering!
Efter en jÀvla massa skruvande har jag fÄtt bort massa plast, tank och grejer.
Nollade veven enligt markering vid dragstarten, och kolla kammen, markeringarna stod inte helt 100%, kanske 44/14 istÀllet för 45/15 om man tÀnker sig klockan. för att fÄ dom spikrakt fick jag "vrida bort" markeringen pÄ veven helt frÄn titthÄlet.
Skruvade dÄ ur kamkedjespÀnnaren och lyckades slacka kedjan sÄpass att jag fick den att hoppa en tand pÄ kammen, dÄ hamnade bÄda markeringarna perfekt i förhÄllande till varandra!
monterade tillbaka dragstarten, startmotorn inkl +och jord samt ventilkÄpan för att prova om den gick runt.
den drog lite men orkade inte riktigt, kÀnde med dragstarten och det Àr precis vid högsta kompet det tar stopp, kom jag förbi det mha snöret orkade sedan startmotorn ett varv igen tills det blev komp, MEN nu vet jag inte hur laddat batteriet var efter nÄgra veckors tid utan aktivitet.
1,5volt spÀnningsfall mÀtte jag iaf upp frÄn pluspol till startmotor.

Vad tror ni? Fel pÄ dekompen? jag orkar inte dra förbi komplÀget utan mÄste gunga i snöret
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #14 skrivet: 10 januari 2017 kl. 21:14:09 »
Ett fel funnet, pinne i decomplÀnkaget Àr av, ny kam bestÀlld, Äterkommer med uppdatering nÀsta veckoslut nÄngÄng
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #15 skrivet: 13 april 2017 kl. 15:23:05 »
GĂ„r ju lite segt ibland..
Kammen Àr bytt, böt ocksÄ laddrelÀ och kamkedjespÀnnare nÀr jag var igÄng.
Nu startar den och gÄr, men den mÄste chokas konstant för att gÄ och ger ifrÄn sig förgasarsmÀllar pÄ tomgÄng.
ska prova koppla förbi vacuumstyrda bensinkranen
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad stepside88

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #16 skrivet: 16 april 2017 kl. 17:25:32 »
GĂ„r ju lite segt ibland..
Kammen Àr bytt, böt ocksÄ laddrelÀ och kamkedjespÀnnare nÀr jag var igÄng.
Nu startar den och gÄr, men den mÄste chokas konstant för att gÄ och ger ifrÄn sig förgasarsmÀllar pÄ tomgÄng.
ska prova koppla förbi vacuumstyrda bensinkranen

Har liknande problem var gÀller starten.
Orkar knappt dra runt den med snöret.

Utloggad Christersv

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #17 skrivet: 16 april 2017 kl. 19:53:09 »
Kammen Àr bytt, böt ocksÄ laddrelÀ och kamkedjespÀnnare nÀr jag var igÄng.

LĂ„ter som det kostade en liten slant!

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #18 skrivet: 20 april 2017 kl. 00:07:22 »
LĂ„ter som det kostade en liten slant!
Faktiskt inte sÄ farligt, kammen gick vÀl pÄ runt 2x00, runt 4 totalt har jag för mig, var ett tag sedan jag bestÀllde och betalade, var varmare i tv-soffan Àn pÄ gÄrden ;)
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #19 skrivet: 20 april 2017 kl. 00:10:34 »
Har liknande problem var gÀller starten.
Orkar knappt dra runt den med snöret.
Orkar din runt pÄ startmotorn?
men snöret Àr lite spÀnnande, ibland skittungt, ibland slÀpper motstÄndet sÄ det gÄr lÀtt och ibland rycker maskin handtaget ur nÀven pÄ en
Mvh David
TGB Blade 550 -11

Utloggad stepside88

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #20 skrivet: 27 april 2017 kl. 13:22:21 »
Nej inte nu lĂ€ngre. Pajjat totalt. Ska riva ner och kolla men skulle tro startkrans. Starten gĂ„r men inte motorn.  MĂ€rktes det skillnad nĂ€r decompen funka?  Tror den Ă€r trasig pĂ„ min med.
Varit lite jollrig med starten sedan dag ett.

Utloggad Decson

SV: 300A till startmotorn?! 550 blade -11
« Svar #21 skrivet: 30 november 2017 kl. 21:38:03 »
Man blir lite dÄlig pÄ att kika in hÀr nÀr den funkar skapligt och spikpistolen fÄr jobba istÀllet för hjulingen.
LÀngesen nu men hur har det gÄtt stepside88?
SjÀlv sÄ var jag ute och plogade undan en garagetakslavin idag, slutade stÄendes i slÀnten utan backlÀge, neutralen kom lÀngst bak.
BÀrjade upp den och rev plasten, plattjÀrnet ut frÄn spaken till lÀnkaget hade böjt sig, rÀtade till det och finjusterade lite dÄ lÀgena varit lite brÄkiga, blev kanonbra tills jag skulle starta, tvÄ försök och sen bara viiiin pÄ starten, som om solenoiden inte skjuter ut, som om det inte vore nog sÄ har dragsnöret fastnat i utdraget lÀge sÄ nu Àr den billig.. :'(
Mvh David
TGB Blade 550 -11

 


Online just nu.

200 gÀster, 3 anvÀndare (0 dolda)
Users active in past minutes:
Hanen, Högdahl, MSP,
Flest online idag: 231. Flest online nÄgonsin: 1238 (15 januari 2020 kl. 09:22:12)

* CHATT

Refresh History
  • InlĂ€gg hĂ€r försvinner efter nĂ„gra dar.
  • Högdahl: Ja?
    19 januari 2020 kl. 14:43:50
  • förvirradfemtonĂ„ring: hallĂ„
    18 januari 2020 kl. 00:49:25
  • Asterix: Laddning
    12 januari 2020 kl. 19:32:10
  • Smilewarp: Kan lĂ€gga till att bensin pumpen surrar vid tĂ€ndning som normalt.
    9 januari 2020 kl. 13:29:37
  • Smilewarp: Min Sportsman 500 X2 startar inte.......Batteri ok....gĂ„r runt pĂ„ startmotor och om jag pumpar gasen sĂ„ blĂ€ddrar den men vill inte gĂ„ igĂ„ng. NĂ„n som vet varför?
    9 januari 2020 kl. 13:11:27
  • Dkej: Hej har en frĂ„ga pĂ„ polaris Sportsman. Plocka av den svarta plasten pĂ„ lyset pĂ„ styret men fĂ„r inget lys varken dĂ€r eller dĂ€r nere. Endast perkerings ljuset som lyser. Har satt i kabeln i den övre lampan. NĂ„got annat man ocksĂ„ mĂ„ste göra.? Tack pĂ„ förhand
    3 januari 2020 kl. 18:08:25
  • Högdahl: Jaha dĂ„ verkar det bli 180kr i skatt pĂ„ fyrhjuling/snöskoter om man kollar nya terrĂ€nglagen....
    21 december 2019 kl. 13:11:24
  • Sami97: Hej!  Har en atv pĂ„ över 20kw och vill strypa den sĂ„ jag slipper snuten.  undrar om man kan köpa en tumgas med ett gasreglage som har en reglage skruv under dĂ€r man tex kan skruva ner den till 70km/h och inte bryta mot lagen?  dvs rĂ€knas ett gasreglage som en laglig strypning?
    13 december 2019 kl. 15:37:54
  • Espen: Citera
    nÄgon som vet var man kan fÄ tag pÄ centrumkÄpor diam. 60mm? Har ett par fÀlgar med 60mm hÄl men saknar kÄpor.

    3 december 2019 kl. 19:57:00
  • Viktorlangh: Hej, har en ny cf moto 450. Vill sĂ€tta dit en ledramp pĂ„ den som jag kopplar till heljuset. Kan nĂ„gon snĂ€lla hjĂ€lpa mig? Aldrig gjort detta innan nĂ€mligen. Tacksam för svar. :). Mvh
    2 december 2019 kl. 19:50:58
  • GeFeldz: Svar till Ridern: Polaris brukar ha en "Override"-knapp, för att fĂ„ fyrhjulsdrift nĂ€r du backar har jag för mig att du mĂ„ste hĂ„lla inne override.
    28 november 2019 kl. 13:19:57
  • Ridern: Hej jag har en  Polaris Sportsman forest 800 -12 fyrhjulsdriften fungerar inte vid backning  nĂ„gon som har tips=
    27 november 2019 kl. 20:32:54
  • Jupiter: Nizze din luring!
    26 november 2019 kl. 20:54:04
  • BrĂ€dan: Provade att ladda batteriet över natt en och nu startar den utan problem - konstigt dĂ„ startmotorn lĂ„tit pigg under mina startförsök.
    24 november 2019 kl. 09:38:09
  • Högdahl: Nu har det kommit 15cm snö hĂ€r sen igĂ„r! En trevligt inslag nu nĂ€r sjĂ€lva hösten led mot sitt slut
    9 november 2019 kl. 10:23:06
  • Högdahl: Var visst endel om att det kan bli mer ledĂ„ka och mer förbudsomrĂ„de osv.....
    7 november 2019 kl. 16:49:16
  • rally nizze..: West-skoter ska ta upp den pĂ„ Ă„rsmötet vid rackmock stöga
    6 november 2019 kl. 23:53:54
  • Högdahl: NĂ„gon som hört nĂ„t nytt angĂ„ende terrĂ€nglagen? Den skulle vara fĂ€rdigutredd 1a Oktober lĂ€ste jag nyss
    5 november 2019 kl. 15:29:51
  • Raco90: Tjena, Ă„kte pĂ„ min smc wildcat 503 till jobbet ikvĂ€ll. LĂ„g pĂ„ E20 i 100 och skulle köra om en lastbil och dĂ„ ser jag att tempvarnaren blinkar med vĂ€ldigt svag belysning. DĂ„ var jag uppe i 130. Men den blinkar bara till lite lĂ€tt vid gaspĂ„drag. NĂ„gon som varit med om detta? PS köpte min smc nyodlingen sĂ„ har bara haft den nĂ„gon mĂ„nad.
    21 oktober 2019 kl. 23:38:27
  • [navy]: NĂ„n inne? Ska serva min can am outlander 570 -16. Men har blivit osĂ€ker pĂ„ vad jag ska ha för motorolja i den.  Vad kör ni pĂ„ för oljor? Vanlig bilolja? Eller mĂ„st man ha en jaso klassad olja?
    4 oktober 2019 kl. 09:06:22
  • Högdahl: Provat ladda batteriet?
    3 oktober 2019 kl. 10:48:08
  • Snorphills: Grizzly 700. Ă„rs 2011 startmotorn pajade som jag böt till en ny, bör Ă€ven startreĂ€lt. Felkod 12 försvann och allt funkade. Va sen ute och Ă„kte en svĂ€ng och kom tillbaka hem. Provade att starta och relĂ€t bara klickade igen.. gick inte att bygla heller.. va fan Ă€r det som hĂ€nder, maskinen har bara 54 timmars gĂ„ngsida, mĂ„ndagsexemplar?, hjĂ€lp vad kan ha hĂ€nt???
    29 september 2019 kl. 23:17:33
  • jasprojektet: tacksam för svar,,
    22 september 2019 kl. 15:35:46
  • jasprojektet: Hej, har en Yamaha Kodiak som inte orkar dra riktigt. Man mĂ„ste ha höga varv innan den börjar röra pĂ„ sig, att dra en liten slĂ€pvagn i uppförsbacke Ă€r bara att glömma. Är det kopplingen det Ă€r fel pĂ„? Lamellerna?
    22 september 2019 kl. 15:35:36
  • tatto9709: Vet nĂ„gon om en kabel matta frĂ„n en polaris predator 500 passar pĂ„ en polaris outlawn 500
    17 september 2019 kl. 02:57:04
  • Atheos: SkĂ„l!
    13 september 2019 kl. 17:24:37
  • jonas78: Vad ska jag köpa för vinsh?
    27 augusti 2019 kl. 16:34:06
  • Zakaria: Jag beh. Hastighet sensor till adly 500
    17 augusti 2019 kl. 04:57:31
  • Zakaria: HjĂ€lp
    17 augusti 2019 kl. 04:56:43
  • Högdahl: Nja ebay Ă€r inte vĂ€rt att handla pĂ„ lĂ€ngre dĂ„ kronan Ă€r lĂ„g samt frakten dyr.....
    11 augusti 2019 kl. 10:29:40
  • rally nizze..: ebay
    5 augusti 2019 kl. 23:10:25
  • prinsen1386: Var köper man den billigaste styrboxen till en CF moto 520 Ă„rsmodell 2019? (Ostrypt)
    4 augusti 2019 kl. 11:39:50
  • robineng: gjort ett inlĂ€gg angĂ„ende broms hjĂ€lp pĂ„ en atv. ni som kan gĂ„ in och kommentera! :)
    27 juli 2019 kl. 20:28:33
  • Jocke83b: Arbetsbelysning
    6 juli 2019 kl. 15:32:17
  • SunnySideUp: HĂ€r var det aktivt! :P NĂ„gon som har erfarenheter av polaris spotsman 570 x2 eps?
    1 juli 2019 kl. 21:16:22
  • Thomas ahola: Glykol
    24 juni 2019 kl. 20:50:34
  • Emil Eriksson: Nej det gör det inte men jag har tĂ€stat att bytt relĂ€ men funkar inte heller
    6 juni 2019 kl. 23:03:06
  • Cummins: Klickar det i startrelĂ€t.
    27 maj 2019 kl. 00:06:32
  • Emil Eriksson: Hej skulle vela ha lite hjĂ€lp med en ATV 110cc loncin motor det Ă€r att nĂ€r jag klickar pĂ„ startknappen sĂ„ snurrar inte motorn runt har testat att hĂ„lla inne bromsen choke och har ett nytt batteri som Ă€r laddat. Jag har kollat igenom kablar det ser fint ut men vet inte vad felet Ă€r SNÄLLA KAN NÅN GE TIPS VAD DET KAN VAR FÖR FEL
    24 maj 2019 kl. 20:11:22
  • gunnell: Hej Pontus! Jag har det! Kom hem till mig sĂ„ fixar vi det. Bor i Uppsala, Flogsta.
    15 maj 2019 kl. 14:51:00
Click Here!
Import, sjöfrakter, förtullningar

Use CS Theme