ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Access => Ämnet startat av: Jonas_T skrivet 13 juli 2018 kl. 21:15:39

Titel: Access 450, skall denna Ebay koppling passa eller är det skickat fel? (länk)
Skrivet av: Jonas_T skrivet 13 juli 2018 kl. 21:15:39
Godkvällers

Detta är för en en annans räkning som äger en ATV i form av en Access 450 xx, vet inte om det är en SM eller vad det är eller vad de står för och dylikt och har inte ägaren i närheten just nu för att fråga och jag har inte den blekaste aning själv.

Starten i form av det stora kugghjulet så var banan för envägslagret så slitet att det inte funkade att starta den så ett nytt behövdes och enligt den andre skulle detta köpas in vilket jag gjorde då han inte har Ebay:

www.ebay.com/itm/122710205012?ViewItem=&item=122710205012

Vi fick det idag men hålet i mitten är på tok för litet, skall ta kontakt med säljaren förstås men innan dess måste jag veta vad jag snackar om i fall han har mer koll på dessa grejer än jag vilket inte alls är omöjligt.


Så först och främst: skall det i Ebay annonsen funka till denna motor och de har sänt fel eller har den andra parten gjort något misstag så det har beställts fel?


Enligt den andre kan det vi fick vara för en klenare motor tex en 250 och då jag gissar på att dessa således bör ha lite klenare axel så skulle ju detta kunna stämma om så är fallet, men jag måste alltså veta att så är fallet.

Anledningen till tråden är för att jag skall veta hur jag skall gå vidare med Ebay/säljaren för detta om det är vi eller dom som gjort fel.


Btw, om det är för lite olja i den så startar den inte?

Tack!

Mvh Jonas
Titel: SV: Access 450, skall denna Ebay koppling passa eller är det skickat fel? (länk)
Skrivet av: Lesspåskitet skrivet 15 november 2018 kl. 17:12:58
Hej, hur gick det här? Och hur va det med oljan?  :P