ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Arctic Cat => Ämnet startat av: Janes1992 skrivet 1 november 2020 kl. 21:49:27

Titel: Arctic cat 650 v2 Ingen gnista
Skrivet av: Janes1992 skrivet 1 november 2020 kl. 21:49:27
Hej!
Har en arctic cat 650 v2 -07 som jag har problem med.

Det började med att jag skulle svetsa ramen, kopplade bort batteriet och gjorde jobbet jag skulle. Efter detta tog det nåt år innan projektet satte igång igen och när jag skruvade ihop den hade jag problem med tändningen. Så jag vet inte om problemet har med svetsningen att göra eller om det är något annat, tex fukt eller liknande.
Problemet är att när jag startar hjulingen utan batteri med booster eller dragsnöre så går det som den ska, men så fort jag kopplar på batteri så går den inte, vare sig med booster eller utan. Med batteri får jag EN gnista sen är den stendöd.
Jag har köpt två nya batterier, cdi box och tändningslås. Spänningen mellan plus och minus kablarna på hjulingen är fyrhjulingen är igång och batteriet är bortplockat är 9.3 volt.
Någon som har varit med om nåt liknande? Eller har nån idé om vad de kan vara? Är ju märkligt att den går med booster och utan batteri med tvärdör när jag kopplar på batteriet igen......
Titel: SV: Arctic cat 650 v2 Ingen gnista
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 2 november 2020 kl. 09:24:51
Om du bara har 9.3 volt i batteriet så är det tomt.
Har du laddat batterierna innan du monterat in dem?