ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: marinocarlsson skrivet 8 juni 2007 kl. 00:06:08

Titel: MOTORVECKAN 2007 - Äntligen
Skrivet av: marinocarlsson skrivet 8 juni 2007 kl. 00:06:08
(http://i22.photobucket.com/albums/b328/marinocarlsson/ReportageLMUbilagan.jpg)

Blackrace Lör 21/7  15.oo - 20.oo Furuviks ind. Område.

Ja alla här vet vad Blackrace är så de tänker jag inte förklara.

Kontaktperson:  Marino Carlsson 073-8186296



Gatbils- och Sporthojsträff Mån 23/7 11.oo – 15.oo Gågatan mitt i centrum

Uppställning och skrytartävling om vem som har trimmat mest osv. Kom och diskutera du med, de finns många svenssons som skulle vilja ha några tips från just dig så tveka inte utan vrid igång monstret och visa upp den i en skön miljö mitt i centrum.


Mekartävling Mån 23/7 14.oo - 15.oo Torget mitt i centrum
 
Nu är de upp till bevis för Lycksele bilverkstäder att visa vem som har den effektivaste personalen. Denna mekartävling kommer att utspela sig som en helt vanlig dag på jobbet förutom att de jobbar inte 7-16 och arbetsplatsen ligger på Torget. Varje lag består av 3 personer varav minst en tjej. 4 lag kommer att delta. Lagen kommer att presenteras på hemsidan inom en snar framtid.

4 st bilar av samma modell sponsras av Lycksele Bildemontering

Händelseförlopp:
•   14.00 Startskottet går och arbetslaget byter om till arbetskläder varpå utsedd verkmästare hämtar upp arbetsorder och sedan börjar uträtta de olika momenten.
•   14.08 Fikarast med kaffe och kaka
•   14.09 Arbete fortsätter
•   14.15 Lunch med skrovmål från Frasses
•   14.18 Arbete fortsätter, dock inte förrens lunchen är slut
•   14.30 Fikarast med pepparkaksätning, arbete fortsätter så fort alla deltagare i laget har ätit sina pepparkakor och sedan visslat för kontrolant. Arbetsdagen slutar för alla då första laget är klar med sin arbetsorder då vi endast korar en vinnare.
•   15.10 Prisutdelning.

MÅ BÄSTA LAG VINNA!

Kontaktperson: Marino Carlsson 073-8186296


 
Tallang Burnout 2007 Mån 23/7 18.oo Samhall, Lilltjärns industri område

Förra året blev storartat med många bra deltagare så nu måste vi överträffa oss själva och har därför satt upp ett helt nytt koncept för årets BURNOUT!
Vi har trissat upp vinsterna så vi hoppas att de som sitter å trycker på dom coola bilarna ska törsa komma och visa upp dem för oss och Tallangjurryn.

Tävlingen kommer att gå till enligt följande:

Deltagarna ställs upp i ordning så att vi ska få ett bra flyt på tävlingen, varje deltagare har ett försök att imponera på Jurryn, vid undantagsfall om problem uppstår kan man erbjudas en andra chans. Varje deltagare har 2 minuter på sig att lägga den mest makalösa, galna och publikfriande burnouten vi sett. Efter 2 minuter om inte deltagaren avbrutit tidigare så kommer vi att ta fram deltagaren till den så kallade Tallangjurryn för ett direkt utlåtande och för att se om han kvalat sig in till omröstningen. De bästa kommer sedan vid en överläggning att röstas fram av jurryn och utsedda personer i LMU för att få fram en 1:a, 2:a och en 3:a.

Jurryn består av:   Motorkunnige teaterapan - Lars-Åke Linder
      Sarkasmens förfader        - Lennart Melin
      Komentarernas mästare   - Daniel Litell

Prisbordet:    1:a Pris      5000:-
      2:a Pris      3000:-
      3:e Pris      1000:-
      Showpris      1000:-
      Långväga      1000:-
      Snabbast sprängning   1000:-

Vill du missa detta? Skulle inte tro de så ta med dig farmor och svärmor och fyll upp läktaren till max så skall vi göra vårat bästa för att ge dig en show du sällan kommer att glömma.

Inträde: 40kr
Deltagaravgift: Gratis

Huvudsponsor: Bilskadecenter

Kontaktperson: Marino Carlsson 073-8186296




Motorungdomens dag Tis 24/7 12.oo – 16.oo Torget, gågatan

Nu är de dags att plocka fram plastraketerna och vrida basen i botten. Denna träff har inriktningen Japan/Europa så Amerikanska bilar hänvisas till Lördagens utställning på Djurparken. På Motorungdomens dag finns de plats för nästan alla som på något sätt vill visa upp sitt fordon. Nytt för i år är att vi har en Quadträff då de vägregade 4-hjulingarna har blivit allt populärare. Detta är ett perfekt tillfälle att träffa andra likasinnade och diskutera bilstereo, styling eller va man nu vill prata om. DB-tävlingen går som vanligt ut på att vrida basen i botten och hoppas på ett bra resultat.

Klasser DB-tävlingen:
•   1   bas
•   2   bas
•   3+ bas

Pokal + Pris till de 3 bästa i alla klasser

Bilutställning/Epa utställning:

Fordonen ställs ut för allmän beskådning. En jurry kommer att bedömma vem som tar hem priserna för snyggaste Bil och Epa. Det jurryn kommer att kolla på är utseende, finnish, entusiasm i bygget mm.. Peoples choice kommer också att utses via röstsystem för både Epa och Bil.

Du som har en bil som inte räknas till ”snygg” utan mera ”trimmad gatbil” hänvisas att ställa ut den på måndagens gatbilsträff istället för att vi inte ska blanda ihop begreppen.

Allt deltagande är gratis!

Huvudsponsor: Radioaffärn

Kontaktperson: Marino Carlsson 073-8186296



Drive in bio 24/7 (Ny tid) 23.oo – 02.oo Samhall, Lilltjärns ind. Område.

Klassisk bilfilm på storbild, mitt i natten under MOTORVECKAN, kan de bli bättre?
Vi kommer att ha försäljning av vissa förnödenheter så som popcorn, godis och läsk till förmånliga biopriser. Ljudet kommer att sändas vi radiosändare så bilradio krävs med FM-band. Insläpp från 23.oo, filmen startar kl. 24.oo

Huvudsponsor: Hedlunda Snickeri

Kontaktperson: Marino Carlsson 073-8186296

Barnens dag Ons 25/7 10.oo - 13.00 Grubbeplan, Finnbacksskolan

Barnen är de finaste vi har så varför ska inte dem få en helt egen dag. De är barnen som skall växa upp och ta över efter oss så de är bäst vi påskyndar processen att viga in dem i motorvärlden. LMU arrangerar för andra året i rad Barnens dag men massor av olika aktiviteter för barnen. Förra året var vi jättglada att ni tog er tid att besöka oss så vi hoppas att ni kommer åter även detta år.

Aktiviteter:

•   Lådbilsutställning
•   Lådbilsrally
•   Modellbilsutställning
•   Barnloppis
•   Godisregn, men även annat kan komma att trilla ner från skyn.
•   Saft och glassutdelning
•   Målarhörna med väldigt duktiga tecknare som ska hjälpa er rita
•   TV-spel i Crossbuss
•   Minifordonsutställning
•   Testa på mini 4-hjuling

Huvudsponsor: Bergs Leksaksgrotan

Kontaktperson: Marino Carlsson 073-8186296




Hawaii snowmobilshow 2007   Ons 25/7 17.oo Hawaiiudden, Hotell Lappland

Ni som var där förra året vet vad detta innebär. Ett av de roligaste jippon som man kan tänkas besöka. Se tokiga snöskoterförare göra upp i en makalös show om vem som är bäste chaufför på snöns sommarform, vattnet. Banan kommer att läggas lite svårare i år för att gallra ännu hårdare om vem som är Kung av Hawaii. Förra året segrade Lyckselesonen Stefan Nilsson storartat och jag kan tänka mig att revanchlusten är stor så räkna med en stenhård kamp ändå in i mål.
Veteranklassen är bortplockat för detta år men de kommer ändå att vara en veteranskoterutställning i området. Som övrig underhållning kommer de bli vattensport- och RC-flyguppvisning. Eventuellt kommer Tobias Tulesson att testa köra cross på vattnet, ett klart galet försök. Andra än så länge oklara underhållningsmoment kommer upp här senare.

Att missa detta arrangemang är inte att rekomendera, enligt många de bästa dom hade sett.
Citat från en av förarna ” Jag har aldrig varit med om bättre körning och bärgningarna går ovanligt fort”

Olov ”ninelive” Johansson kommer nog hitta på något galet även detta år, förra gången blev de världsrekord. Vad må de bli denna gång?

Anmälningsinfo kommer inom kort.

Kontaktperson: Daniel Werner 073-8166019

Mopedrally Tors 26/7 12.oo Torget

Arr: Stakarna & LMU

Nu är de dags att justera växlarna på gammla bettan för nu bär de av på mopperally.
Vi kommer först att samlas på Gammplatsen kl 11.30 för gemensamt tåg till torget där utställning bärjar med en liten presentation av mopederna och dess ägare.
Där kan man beundra och rösta på sina favoriter. Sedan så kommer vi att åka ut på en tipsrunda med start och målgång på torget. Vi önskar alla varmt välkommen.
Priser finns för både utställning och tipsrundan.

Kontaktperson: Marino Carlsson


Sporthojsträff med utflykt Fre 27/7 11.oo Statoil

Detta är en helt ny gren i Motorveckan efter förfrågning av en glad MC-tjej. Klart vi ska åka sporthoj på motorveckan tyckte vi så nu bär de av. Samling på Statoil 11.oo för vidare avfärd mot Mårdseleforsarnas ljuva brus. Mårdseleforsarna är en väldigt vacker plats och ett utsökt utflyktsmål. Efter käket blir de en trip utefter vägarna där solen lyser.
Var glad i hågen och dyk upp du med för en trevlig dag på hojjen.

Kontaktperson: Pontus Lindberg 070-6753104