ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Allroad => Ämnet startat av: lygbranch skrivet 2 oktober 2012 kl. 13:05:42

Titel: vinch CF Moto Allroad 500
Skrivet av: lygbranch skrivet 2 oktober 2012 kl. 13:05:42
Min vinch som sitter som orginal på CF:en har pajat. Ström fram till motorn men bara klick i relät. Tidigare gick det att knacka på motorn så funkade det ett tag men nu heldött. Jag använder vinchen enbart till snöplogning tänkte då byta till Clas Olsson (som det råder delade meningar om  ;), och jag har ingen lust att lägga massor med pengar för den lilla användningen vid fritidshuset.
Nån som vet om fästena passar för att kunna byta motor och vinchpaket rakt över?
Titel: SV: vinch CF Moto Allroad 500
Skrivet av: Krigar Kaj skrivet 2 oktober 2012 kl. 17:11:34
Du har ingen garanti kvar på maskinen?
Det är flera som fått sina utbytta på garanti.
Classes vinsch är rätt klen, hade en på min förra maskin och det var inga problem att ploga med den men hade ett väldigt lätt plogplad från en trädgårdstraktor.
Vad har du för blad till din maskin?
Titel: SV: vinch CF Moto Allroad 500
Skrivet av: lygbranch skrivet 2 oktober 2012 kl. 20:33:01
Märkeslös plog, men svintung  ;). Antar att den hängde med vid nyköpet 2009, så garantin kan man glömma. Hittade nu i kväll en vinch på MC shopen här i Sollentuna som passar rakt av på min hjuling. Är samma som den som sitter som standard men förbättrad, för det facila priset av 1495 kr jämfört med 1000 kr på Classe. Värt en 500:ing extra, ingen mening att vara dumsnål då maskinen finns uppe i fjällen och jag har bara ett tillfälle att byta innan vintern och då är det ju kul om det passar direkt där ute i skogen när man står och blåser på fingrarna i kylan  :)