ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Allroad => Ämnet startat av: chamelon skrivet 9 juni 2017 kl. 09:58:57

Titel: Allroad 90
Skrivet av: chamelon skrivet 9 juni 2017 kl. 09:58:57
Mitt första inlägg förutom svar på andra trådar. Jag har 2st Allroad 90S, en av dem är 1½ år gammal och den andra ½ år gammal. Den nyare av dem har gått ungefär 4 timmar. Det känns som ett måndagsexemplar, redan första dagen dottern körde den så dog den efter 20min och startade inte igen. Jag ringde till ÅF och var lite smått frustrerad, han fixade till den och nu 3-4 timmar senare är det samma fel igen. Den första jag köpte har fungerat felfritt och jämt startat.

Saken är den att jag känner att jag kan för lite vad det gäller motorfordon och felsökning. Är det någon snäll själ här på forumet som skulle kunna informera mig om felsökningsstegen man kan göra?
Titel: SV: Allroad 90
Skrivet av: Hydro skrivet 10 juni 2017 kl. 19:55:12
Jag hatar att meka... och om man sen dessutom köpt nytt och har garanti så skulle jag AAALDRIG röra en endaste skruv.
Det får återförsäljaren lösa.

Det är ENDA sättet att få ordning på prylarna, för det ger i förlängningen generalagenten insikt om vad som funkar och vad som inte funkar.

Så bara tillbaka med den till stället du köpte.
 
Titel: SV: Allroad 90
Skrivet av: chamelon skrivet 12 juni 2017 kl. 08:17:04
Håller helt och hållet med. Jag lämnade in den, tydligen så hade "startmodulen" gått sönder. Min gissning är att den varit kass från början då den har strulat till och från.