ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Dinli => Ämnet startat av: arazol skrivet 10 september 2016 kl. 15:17:42

Titel: Dinli 450 växellåda missljud
Skrivet av: arazol skrivet 10 september 2016 kl. 15:17:42
Hej, jag har en dinli 450 som vajern för att frigöra så man får i backen vart trasig på ett bra tag, men fick nu för mig
att byta den, var ut och åkte en sväng sedan la jag i backen och kör bakåt en bit, då börjar det låta typ som när man inte riktigt fått i en växel på en bil stannade då genast och la ur backen. Använde sedan inte backen nå mera och han lät inge konstigt framåt, men i dag när jag skulle ut och åka kom samma ljud när jag la i tvåan, sedan börja de låta lika på alla växlar.
Tänkte höra om nån vart med om samma sak?
Har lådan rasat, eller har det blivit nån typ av låsning att backen inte riktigt hoppa ur?
Titel: SV: Dinli 450 växellåda missljud
Skrivet av: Coonfal skrivet 14 september 2016 kl. 18:27:17
Exakt sådär börja min låda att låta också som om att man inte fått i en växel riktigt på en bil eller som att man kör startmotorn när motorn redan är i gång, kan fortfarande få i alla mina växlar och det driver, men efter som det endast låter när jag kör så måste nått gått sönder i växellådan. Tänkte jag skulle skruva isär min och ta reda på vad som gått sönder i helgen när man har lite tid.

Så är nån in och läser och har tillgång till en verkstadshandbok eller har en bra guide för att plocka isär och ihop växellådan skulle ni vara guld värda om det är nått ni skulle kunna dela med er utav. Antar att man lär ur med hela maskineriet?
Titel: SV: Dinli 450 växellåda missljud
Skrivet av: Coonfal skrivet 17 september 2016 kl. 11:48:52
Kan berätta att det inte är nått fel på min växellåda.
Det är excenter klumpen i bakaxel som spruckit, hade inte en tanke på den först.
Är väl kanske bättre än att växellådan gått sönder, men vet inte om det är nå lättare att få tag i.