ATVForum, allt om fyrhjulingar

Annonsörer, Prenumeranter och ATV/Quad-Föreningar. => Annonsörer, Prenumeranter och Föreningar => Svenska Atv & Quad Racing Föreningen => Ämnet startat av: SVENSKQUADRACING skrivet 23 februari 2009 kl. 18:24:03

Titel: Fasta startnummer 2009 klara
Skrivet av: SVENSKQUADRACING skrivet 23 februari 2009 kl. 18:24:03
De fasta startnummererierna för RM i quad motocross och quad supermoto är nu klara. Nytt för i år är att startnummer registreras på MX-results.com istället för anmälan.nu.
Läs mer på www.svenskquadracing.com (http://www.svenskquadracing.com)

Direktlänk http://www.svenskquadracing.com/sweden/home/page3.php#SQR-fasta_startnr_klara-txt (http://www.svenskquadracing.com/sweden/home/page3.php#SQR-fasta_startnr_klara-txt)
Titel: SV: Fasta startnummer 2009 klara
Skrivet av: Libba skrivet 24 februari 2009 kl. 16:18:04
Shysst då kan man ringa tryckarn  :headbang:
Titel: SV: Fasta startnummer 2009 klara
Skrivet av: SVENSKQUADRACING skrivet 1 mars 2009 kl. 12:23:50
Det verkar för närvarande vara tekniska problem på mx-results. Vi har meddelat detta till ansvariga för siten, och kan nu inget annat göra än att avvakta. Så snart det finns mer att informera om kommer vi att göra det.
Observera att sidan kan komma att öppnas när som helst, utan att vi informeras, så snart de tekniska problemen är lösta. Det betyder att ni helt enklt får hålla koll på sidan lite då och då om ni är ivriga att få ett visst startnummer.
Vi beklagar detta, men kan inte påverka på annat sätt än informera.