ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Sym => Ämnet startat av: vespa skrivet 1 augusti 2010 kl. 09:54:04

Titel: Quadlander / Cykeldator
Skrivet av: vespa skrivet 1 augusti 2010 kl. 09:54:04
Hej !
Jag ville ha klocka på min Sym men upptäckte att MC-klockar antingen är svindyra eller skitfula, eller bägge delarna. Har även stört mig på att hastighetsmätaren visar fel efter drevning. lösning = köpa sjyst cykeldator.
Valde till sist Catey velo5 för 199:-.  Den kan visa hastighet och klocka samtidigt och fungerar upp till 299 km/h om man skulle trimma lite :lol: Förlängde kabeln med lödning och krymslang och modifierade fästet för givaren lite med avbitartång så gick det att få dit givaren med  medföljande buntband, sitter kanon. Köpte andra magneter på Claes ohlson och limmade dit två på höjden med 2 komponent epoxy. Så nu vet jag vad klockan är och ser rätt hastighet.
Titel: SV: Quadlander / Cykeldator
Skrivet av: Narmasil™ skrivet 1 augusti 2010 kl. 12:15:18
Cykeldator är nog inte dumt nej, satt på min Raptor originalt (Paoletti) satt en liten skiva i bakdrevet... men som han där bak kan räkna ut så dog den efter typ 1 minut i skogen.

Men att montera på framhjulet är nog inte så dumt
Titel: SV: Quadlander / Cykeldator
Skrivet av: vespa skrivet 1 augusti 2010 kl. 18:19:21
Vi får hoppas att denna håller bättre, köpte Cateye efter rekommendation av vänner som tävlar mountainbike och downhill och deras cyklar plågas ju något fruktansvärt.