ATVForum, allt om fyrhjulingar

OM FORUMET - Information, feedback klagomål och beröm! => Nya ATVForum.se, Information, feedback, klagomål eller beröm! => Ämnet startat av: Rickard Marklund skrivet 15 augusti 2008 kl. 21:34:46

Titel: I natt sker bytet av domännamn.
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 15 augusti 2008 kl. 21:34:46
I natt kl 04.00 kommer ATVCenter att byta namn till ATVForum, förhoppningsvis skall ni inget märka (men byt era favoritlänkar) utan omdirigeras hit när ni skriver in www.atvcenter.se i er webläsare.

Det finns flera anledningar till namnbytet:

1. Det finns massor av länkar i google, Yahoo, m.fl sökmotorer som pekar på sidor som inte längre finns p.g.a bytet av mjukvaror och server, (typ: www.atvcenter.se/modules...), med en omdirigering av all trafik som kommer till atvcenter till atvforum så kommer alla sådana sökmotorlänkar att hamna på startsidan till www.atvforum.se (ompekningen sker inatt, glöm det som visas nu)

2. ATVCenter låter lite suspekt, jag trodde själv rätt länge att detta forum var en del av en återförsäljarverksamhet... Med namnet ATVForum så är det liksoom inget snack, det ÄR ett forum.

3. När jag skall köpa en kapitalvara så söker jag efter oberoende information, i mina ögon är ett välskött forum den bästa källan till den typen av information, alltså söker jag efter "vara" + forum i google, i fallet ATV blir det ATV forum, och då vill jag att detta forum skall vara på plats 1 i google.  :o