ATVForum, allt om fyrhjulingar

OM FORUMET - Information, feedback klagomål och beröm! => Nya ATVForum.se, Information, feedback, klagomål eller beröm! => Ämnet startat av: gurra-g skrivet 9 oktober 2009 kl. 23:32:12

Titel: Avslutar mitt konto
Skrivet av: gurra-g skrivet 9 oktober 2009 kl. 23:32:12
Jag avslutar mitt konto här på Atvforum.
Jag tycker det är ett bra forum, men ibland så
undrar man ju.  :hmmm:

Skit samma, det var kul så länge det varade.
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Onlyhenke skrivet 9 oktober 2009 kl. 23:43:40
Jag avslutar mitt konto här på Atvforum.
Jag tycker det är ett bra forum, men ibland så
undrar man ju.  :hmmm:

Skit samma, det var kul så länge det varade.

Tråkigt om du lämnar in, vad kan det vara som gör att du tar till så drastiska åtgärder?

Nu tycker jag att det börjar spåra ur på många ställen i forumet. och det är onödigt om folk hoppar av pga detta.

Du tillhör ju ändå det etablerade gardet på detta forum, och vi har ju sett en del skit här och är van, så något värre måste ju ha hänt?
Tråkigt iaf

Henke
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Fritzen skrivet 9 oktober 2009 kl. 23:53:18
Inget forum är perfekt men jag har inte hittat något som är bättre
som har denna bredd av märken och människor.
Har dock hittat andra forum där inbördes beundran råder men de kan ju också vara bra för vissa.
Alla forum har ju sina för och nackdelar..


Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Martin skrivet 10 oktober 2009 kl. 01:05:36
Jag kan förstå ditt beslut men hoppas du bara tar en paus och kommer tillbaka snart.
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Hydro skrivet 10 oktober 2009 kl. 08:12:44
Jag håller med Martin.
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 10 oktober 2009 kl. 08:57:37
Jag håller med de övriga.
Även om du Gurra-g har fått kritik i Dinlidelen av forumet så hoppas jag att du blir kvar, låt Dinligänget hållas, och koncentrera dig i stället på avdelningar i forumet där du kan fortsätta att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter utan att bli påhoppad som du blivit i Dinlidelen.

För övrigt så stänger jag av Highsider i ytterligare en vecka efter hans senaste personangrepp på dig.

Hoppas Highsider bättrar sig sen, och att du blir kvar, ni har båda mycket att tillföra forumet.

/Rickard
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Dar'Xol skrivet 10 oktober 2009 kl. 15:42:47
Tråkigt om folk hoppar av här..... :-\
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: joeychandlerson skrivet 10 oktober 2009 kl. 17:41:30
Rickard:

Vi ska inte dela upp oss i olika läger. Det är när en människa börjar se en annan grupp av människor som "de andra" som det börjar bli riktigt illa. Det finns inget "Dinligäng" - bara enstaka personer som gjort fel och som kör Dinli.

Om vi ska ta Highsider t ex så har han gjort fel men han har även fått ta personangrepp själv efter det. Samtidigt har han tillfört mycket kunskap som inte ska tas från honom. Om alla kan hålla sig från personangrepp även när de blivit utsatta så dör fenomet snart ut.

Men när du skriver här ovan låter det som Gurra-g blivit påhoppad inne på Dinlidelen av det sk "Dinligänget".. då blir iaf jag verkligt illamående.. vad ska hända sen ifall alla andra märken tror att vi som kör Dinli är ett "Dinligäng" med speciella egenskaper - t ex att vi hoppar på folk som kör andra märken. Vad är nästa negativa egenskap som vi ska antas vara kapabla till?

Då är det mycket bättre att säga till Gurra att skriva så mycket han orkar i Dinlidelen så vi kan känna att forumets avdelningar är fritt för alla.

Om vi kan isolera vad enskilda personer gör för fel och låta dem stå för det så är det riktigt att göra. Om vi ska dra med en hel grupp av personer som råkar köra samma märke som en person som gjort fel - så har vi ett jävligt stort problem på halsen allihop härinne tillslut - oavsett märke.

Vad förenar oss alla?
Svar: Vi kör quad/atv eller annat kul på hjul.

Spelar det roll vad för märke vi kör?
Svar: Inte det minsta.

Vad är forumets syfte?
Svar: Hjälpa varandra.


"We are all one"


Mvh Joe

Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 10 oktober 2009 kl. 18:10:15
Jag håller helt med dig "joey", min mening har aldrig varit att dela upp forumet i delar, eller försöka skapa "gäng".
Det jag menar är att gurra-g kanske inte behöver utmana de som lessnat på hans inlägg i Dinlidelen av forumet, och då menar jag främst att han skall vara saklig, och inte skriva nåt som han inte säkert vet stämmer (Som t.ex. att det kanske är samma problem med kedjan på 450 som på 700 - om han inte vet...) , bättre att låta bli att varna om man inte vet att man har på fötterna - om man vet att det irriterar de som verkligen vet.

Som alltid när det "bråkas" i ett forum är det ett fåtal personer som agerar, men väldigt många blir påverkade, och jag accepterar absolut inte den typ av personangrepp som Highsider gjorde mot gurra-g, oavsett om gurras inlägg var sakligt eller ej.
Att kritisera andras inlägg är helt ok, men att börja ösa galla över den person som skrivit löser ju inte sakfrågan - vem som har rätt och vem som har fel (de gånger den saken går att lösa)

Att varna, kritisera eller debattera är ju en stor del av diskussionen i ett öppet forum som detta, och det skall naturligvis inte upphöra, men jag kan hålla med de dinliägare som i viss mån tröttnat på "dinlimobbingen" som vissa medlemmar håller på med.

Min uppfattning (rätt eller fel) om gurra-g har dock aldrig varit annat än att han är en stor tillgång för forumet, och jag hoppas som sagt att han hänger kvar här framöver.

/Rickard
Titel: SV: Avslutar mitt konto
Skrivet av: joeychandlerson skrivet 10 oktober 2009 kl. 21:19:14
Jag håller med dig också Rickard. Jag tycker du är diplomatisk, och förstår att du inte vill dela upp forumet i läger och inte vill skapa några "gäng".

Jag håller med om att Gurra-g inte behöver utmana i onödan och att vi alla ska vara sakliga och inte varna om märken och modeller utan att presentera troliga fakta som kan bevisa saken.

Highsiders personangrepp var inte ok även om Gurra-g utmanade eller provocerade.

Begreppet "Dinlimobbing" tycker jag är en realitet men för den sakens skull ska inte märket och modellen undanhållas befogad kritik. Vi som kör Dinli måste också kunna stryka ett streck över det som hänt och gå vidare även fast vi fått höra det ena och det andra under flera års tid.

Mitt förslag är att vi klistrar kända svagheter hos varje märke och modell som vi alla sen kan diskutera i trådarna på ett konstruktivt och seriöst sätt. Alltså att vi försöker bygga våra påståenden på ett så vetenskapligt sätt som möjligt, med så seriös fakta som möjligt. Då kanske vi kan få bort problemen ur de andra trådarna och rikta in oss på att hjälpa varann lösa problem och ha det trevligt i dem.

Även om jag inte följt Gurra-g:s inlägg så hoppas jag att han återkommer och kan bara se en tillgång med honom här inne.

Mvh Joe