ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: Peter_MyckelgensjoATV skrivet 8 juli 2008 kl. 23:57:35

Titel: MYCKELGENSJÖ ATV 2008
Skrivet av: Peter_MyckelgensjoATV skrivet 8 juli 2008 kl. 23:57:35
Nu är det dags för ATV-träff i Myckelgensjö igen!

Vi hoppas att ni tyckte det var bra ifjol och att ni vill besöka oss för ännu ett äventyr i den norrländska vildmarken. Datumet för årets träff är 14-17 Augusti.

Från och med i år är det Myckelgensjö Byförening och Myckelgensjö idrottsförening som anordnar träffen i gemensam ideell regi, gamla som nya ATV-entusiaster är varmt välkomna!

Själva upplägget av träffen blir ganska likt som ifjol, körningen kommer att passa både nybörjare och de mer erfarna, med en enklare körning på fredagen och en lite mer utmanade slinga över stock, sten, myr och tallmo på lördagen. Dock kommer vi att utöka aktiveterna för publiken under lördagen med bland annat en FSX-show på skoter med Frosty Demons [frostydemons.nu]. Vi kommer även satsa på en professionell speaker [gunnarfridlund.se] som kommer att underhålla och ge er all information ni behöver under dagen. Det spektakulära Mud-racet återkommer även i år, i förbättrad form. Sen blir det utställare, ÅF (Bland annat generalagenten för KYMCO Sverige), grillkvällar med trubadur och mycket mera!


Priset i år för helpension är 1695:- (mat och boende tors-sön, avgift till slingan + inträde till området på publikdagen ingår i priset). Mer information om andra alternativ och priser hittar du på hemsidan för träffen: http://myckelgensjoatv.se!

Vi ser fram emot nya och gamla bekantskaper!

/Peter