ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => GASGAS => Ämnet startat av: Anonymous skrivet 23 oktober 2004 kl. 20:50:20

Titel: Nån som har nån erfarnhet av en GasGas?
Skrivet av: Anonymous skrivet 23 oktober 2004 kl. 20:50:20
Vad du än kan säga om GasGas är välkommet här, jag vill ha lite kommentarer, för jag är sugen på just en GasGas 450. Tack o hej!
Titel: Nån som har nån erfarnhet av en GasGas?
Skrivet av: brattberg skrivet 7 december 2004 kl. 00:10:26
Mårten, du vet ju lite. Du har ju en.. :)
Titel: har haft en..
Skrivet av: Pite-David skrivet 2 april 2006 kl. 18:54:40
Och jag säger en grej: ALDRIG mer. Vilket rackel! På 5 månader hände följande: Fick byta databox. Fick byta startmotor. Fick byta en massa skrot till kicken som slutade funka. Ljuddämparen sprängdes isär av den usla motorgången. Fälgarna var inte centrerade. Den tog mellan 1 och 1,2 liter bränsle per mil. Den startade väldigt dåligt, och framförallt sällan. Cromet rostade på den, varenda svets på a-armarna var tok-rostiga, och då bor jag ändå i Norrland. Stackars jävlar på västkusten. Till detta kom då en rätt trist inställning från TWS motor. De tyckte ovanstående var normalt. De bytte dock boxen och repade startmotorn. När jag sålde den var den ok, men hur länge efter det?
Titel: Nån som har nån erfarnhet av en GasGas?
Skrivet av: Jocke72 skrivet 3 april 2006 kl. 10:18:49
VM i trådlyft... Du hittade ingen äldre tråd?


Det låter som du har haft en 04:a, dessa hade en del av de problem du radar upp. Har även hört fler som haft problem med TWS med det är inte GG:s fel.

Själv har jag fått förstklassig service av Denada Offroad. Det enda problem jag haft är att gasspjället till insprutningen hoppade isär, men då tror jag inte det är många som kör hårdare än vad jag gör på gatan heller.

Har inga rost problem men så har jag en 05:a också.

Även jag hade problem med att däcken inte var balanserade, men det blev löst på garantin. Vad som är kvar är ojämn motorgång i det lägre registret, men detta ska de fixa så snart jag orkar masa mig in med maskinen.


/J