ATVForum, allt om fyrhjulingar

OM FORUMET - Information, feedback klagomål och beröm! => Nya ATVForum.se, Information, feedback, klagomål eller beröm! => Ämnet startat av: Rickard Marklund skrivet 19 augusti 2008 kl. 23:01:44

Titel: Vilken kommer min insats i forumet att vara?
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 19 augusti 2008 kl. 23:01:44
Jag har som de flesta vet köpt forumet för att det är mitt jobb, driver som jag tidigare skrivit några forum nu som egen företagare och jag tänkte bara berätta lite mer om vad jag tror att min insats i forumet kommer att begränsa sig till.

För det första, jag är inte aktiv i någon ATV-förening (det hinner jag inte) eller klubb, jag tävlingskör inte och jag är till och med så tråkig att jag inte kör i blötmyrar och grustag. (För feg för att köra cross i grustag och för rädd för att få skäll för att köra i våtmarker)
Jag använder min fyrhjuling för rekreation, till husbehovs för att köra bort skräp, kompost o.s.v.
Jag plogar snö med den, och på sommarn ersätter den i viss utsträckning min bilkörning, i vart fall när jag skall åka någonstans på egen hand.
Kör naturligvis runt till släkt och vänner också, bara för skojs skull, men som sagt, jag är ingen extrem ATV-fanatiker.

Min vision med detta forum är att jag skall sköta det så bra jag bara kan, jag skall se till att det är:

Snabbt, även om medlemsantalet stiger och antalet sidöppningar/dygn ökar flerfalt
Har de funktioner ni vil ha, och som jag har kompetens att ge er.
Se till att det finns avdelningar och tavlor för de produkter/fabrikat/aktiviteter ni vill diskuera.
Se till att forumet modereras på ett seriöst sätt.
Jag vill att ni skall känna att ni får gehör för era förslag eller kritik, och de gånger jag inte vill genomföra de ändringar ni föreslår skall jag försöka ge en så bra förklaring som möjligt till varför.

Som ni säkert förstår är jag inte direkt sakkunnig, även om jag ägt 4 ATV sedan -03, är inte typen som skruvar och lär mig typ, men i de trådar jag har något att tillföra kommer jag att göra det de gånger jag upptäcker dem.

Den tavla jag kommer att hålla bäst koll på är denna tavla, med feedback och buggrapporter, så vill ni mig nåt som är av allmänintresse, skriv gärna in det här. Tycker det har funkat bra hittils, så varför inte fortsätta.

Antagligen kommer jag dock att flytta ned denna tavla en bit längre ned i forumet, den skall inte behöva ligga längst upp så länge, men ni hittar den nog ändå när det är nåt ni vill.

MVH

Rickard