ATVForum, allt om fyrhjulingar

OM FORUMET - Information, feedback klagomål och beröm! => Nya ATVForum.se, Information, feedback, klagomål eller beröm! => Ämnet startat av: oliwer_98 skrivet 18 maj 2014 kl. 00:11:10

Titel: Creds till Marklund!
Skrivet av: oliwer_98 skrivet 18 maj 2014 kl. 00:11:10
Tänk hur bra du har fått detta forum Marklund. Kan inte tänka mig någon annan i världen som skulle kunnat göra jobbet bättre! Du har raderat fakta, propagerat för Kina maskiner och återförsäljares skit snack och du har tydligt visat sin rasistiskt politiska ståndpunkt! Jag kan inte komma på någon som kunnat sköta uppgiften att ödelägga Sveriges största atv forum bättre och snabbare än du! Du är helt underbar! Du påstår att det fortfarande är Sveriges största atv forum... Lev i din bubbla och tro det! Men kollar man på dags aktiviteten så ser det inte ut så.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: karlssonn skrivet 18 maj 2014 kl. 07:44:57
Fjolla, varför skriver du här då? Håll dej till nåt annat forum då, om det är så givande.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: hell-man skrivet 18 maj 2014 kl. 08:12:59
Det är också ett sätt att bemöta kritik....
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Dany skrivet 18 maj 2014 kl. 08:14:44
Egentligen ska man väl inte en göra ett inlägg i denna otroligt meningslösa tråd men men.....

Tycker Marklund gör ett mycket bra jobb med forumet och han har inte alls gjort sig förtjänt av all skit han får ta. Visst har aktiviteten gått ner den senaste tiden men det har ju även mängden skitsnack och meningslösa inlägg gjort. Tycker faktiskt att forumet känns mer sakligt nu än tidigare och att även stämningen blivit lite bättre.

"Keep up the good work" Marklund  ()p
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: perlisan skrivet 18 maj 2014 kl. 08:20:40
Fortsätt rensa Marklund. ()p ()p
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 18 maj 2014 kl. 08:29:46
Visst har aktiviteten gått ned, det gör det med automatik om skitsnacket minskar.
Min förhoppning och övertygelse är dock att aktiviteten skall öka i takt med att folk ser att de kan skriva sakliga inlägg utan att bli överösta med inlägg som bara skrivs för att trigga bråk eller nedvärdera andra.

Att jag propagerat för Kinamaskiner har jag svårt att se, det jag försöker göra är bara att bibehålla en öppen attityd till de billigare alternativ som finns, och som attraherar många intresserade att köpa sin första ATV.
Motsatsen, att alltid döma ut alla lågprisalternativ är enbart korkat, helt enkelt sånt som mindre begåvade personer sysslar med, och den typen av synpunkter bör inte få stå oemotsagda i ett forum som vill vara seriöst.
Lågprismaskinerna har haft, och har en del problem, det vet de flesta som köper dem, och det framgår med all tydlighet i de inlägg som skrivs i detta forum, det finns ingen anledning att idiotförklara alla som köper en lågprismaskin, de allra allra flesta gör det med öppna ögon, och medvetna om att de inte håller samma kvalitet som dubbelt dyrare märkesmaskiner.

Var Oliwer har fått iden att jag skulle vara rasist har jag svårt att förstå, men å andra sidan ligger väl den typen av påståenden helt i linje med den generella kvalitén på hans inlägg, bottennivå.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Michelin skrivet 18 maj 2014 kl. 08:41:00
men å andra sidan ligger väl den typen av påståenden helt i linje med den generella kvalitén på hans inlägg, bottennivå.

Dagens sanning! Värdelös tråd för övrigt...
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: hell-man skrivet 18 maj 2014 kl. 09:11:21
Nu har väl jag också dömt ut många av Oliwers inlägg, men han tillför ju lite humor och kontrast. Att man från adminhåll uttalar sig om kvalitetsnivå på användares inlägg tycker jag luktar illa. Hur kan man veta att inte just Oliwers inlägg är det som får folk att läsa här inne? För mig är det solklart att om vi bara ska prata däck o fälg och remmar som slits så lär många tröttna.
Undra hur man själv står sig i kvalitetsratingen.... :hmmm:
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Dany skrivet 18 maj 2014 kl. 09:16:38
Är det inte lika illa då om nu Oliwer påstår att Marklund är rasist? Nej, här håller jag på Marklund  ()p
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 18 maj 2014 kl. 09:44:51
Vad mig anbelangar får man diskutera vad som helst i detta forum, det är inte bara tillåtet utan något som jag tycker är ett uppskattat inslag i alla forum.
Det jag har svårt för, och regler emot, är att folk uttrycker sig nedlåtande om andra, det slutar som regel som i detta ämne, att även de som normalt sett inte är nedlåtande kommer med kommentarer som kan göra andra ledsna, precis som i mitt fall då jag skriver nedlåtande om Oliwer som ett svar på hans extremt nedlåtande inlägg.
Denna typ av inlägg triggar som regel en mängd inlägg som skrivs i akt och mening att såra andra och är inte på något sätt utvecklande för forumet, eller på något sätt värdefulla för de som befolkar forumet.

Det är många som under lång tid velat att jag skall bannlysa Oliwer, men jag har inte velat göra det då jag vet att även de som "stör" ordningen har anhängare, och varje bannlysning innebär att ett antal medlemmar protesterar i forumet, eller lämnar forumet.
Jag har alltså i princip delat Hell-Mans åsikt om att Oliwers omogna sätt att uppträda har varit ett i viss mån omväxlande inslag i forumet, men nu är det ju definitivt så att Oliwer tydligt visat att han inte längre vill vara medlem.

Jag ser det inte som någon större förlust, men samtidigt är det alltid tråkigt med folk som vägrar finna sig i att det finns en uppträdandekod både i verkliga livet, och i ett forum som detta, som man bör följa för att andra skall acceptera dig som person.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Evertsson skrivet 18 maj 2014 kl. 10:27:02
Jag läste Oliwers inlägg inatt, innan Marklund ändrade det och med tanke på hur hans andra inlägg brukar se ut så är det ju inte särskilt sannolikt att han har har skrivit detta inlägg själv...
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: 2kf4ggg skrivet 18 maj 2014 kl. 11:43:18
Jag läste Oliwers inlägg inatt, innan Marklund ändrade det och med tanke på hur hans andra inlägg brukar se ut så är det ju inte särskilt sannolikt att han har har skrivit detta inlägg själv...
är du helt blåst din idiot? Klart jag skrev själv! //oliwer
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: ThompaKa skrivet 18 maj 2014 kl. 13:39:30
Farligmjölk hade inte fel i den diskussionen som fördes för ett år sedan.

Vilket jävla ställe detta har blivit.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: 2kf4ggg skrivet 18 maj 2014 kl. 13:49:01
Håller med!
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: hell-man skrivet 18 maj 2014 kl. 16:31:30
Jaja... trist men det finns väl några gränser som man bör hålla sig inom. Vi kanske ska låsa denna tråd eftersom det är utagerat nu?
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: 2kf4ggg skrivet 18 maj 2014 kl. 16:40:30
Om jag kunnat men Marklund låste mitt konto när jag pratade om hur bra han gjort detta forum.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: ThompaKa skrivet 18 maj 2014 kl. 17:16:23
Kazuma 450 skräms upp med en rad-4a.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: ThompaKa skrivet 18 maj 2014 kl. 18:55:03
Aja, no hard feelings. Inget personligt ont mot marklund.
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: hell-man skrivet 18 maj 2014 kl. 19:02:01
Aja, no hard feelings. Inget personligt ont mot marklund.
Ska vi tolka din återkomst som seriös? Iså fall är jag den förste att säga välkommen åter. Du har fasen varit saknad. ()p
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: 2kf4ggg skrivet 18 maj 2014 kl. 19:21:46
Välkommen farligmjölk! ()p
Själv blir jag väl utkastad om någon timme igen ()p
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 19 maj 2014 kl. 06:01:23
Om/när man omregistrerar sig efter att ha blivit bannlyst är det självklart automatik på att man kan bli bannlyst igen, utan varning.
Dock, de som kommer tillbaks och sköter sig så pass bra att ni inte väcker ont blod i forumet kan mycket väl "flyga under min radar" och bli kvar i forumet.
Se det som en andra chans, men om det missköts så är det adjö igen.

Jag bannlyser inte folk för vem eller den de är, utan för hur de uppträder i forumet, och vore det "inget fel" på uppträdandet skulle det inte vara så enkelt för mig att se när tidigare bannlysta registrerar sig med ett nytt konto...
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Jagvillintevaramedlängre skrivet 19 maj 2014 kl. 13:03:59
Det här var en konstig tråd.
Jag tycker Marklund gör ett bra jobb. Självklart är jag inte alltid överens med hans modereringar, men då är det bara att bita ihop och komma ihåg vem som driver forumet.
Två personer tycker sällan precis lika i alla frågor. Blandar man in ännu fler personer blir det naturligtvis fler meningsdispyter.

Oliwer startade tråden för att straffa ut sig, annars var det genuint korkat. Varför startar han då ett nytt konto och fortsätter bajsa på?
Titel: SV: Creds till Marklund!
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 19 maj 2014 kl. 13:21:51
Ja, det kan man fråga sig.
Om du frågar mig så rör det sig helt enkelt om en åldersfråga och en fråga om uppfostran, han är helt enkelt inte van med auktoriteter som har regler och ser till att de följs.
Han är van att få göra som han vill, troligen både i verkliga livet, och på internet, och ser rött när han ser att jag faktiskt vidtar åtgärder när jag anser att någon eller några inte uppför sig i enlighet med regelverket, eller på ett sätt som är accepterat i verkliga livet i umgänget mellan människor.

Min slutsats kan naturligtvis vara felaktig, men det är i alla fall vad jag tror.