ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: marinocarlsson skrivet 12 januari 2007 kl. 18:13:27

Titel: SKOTERTRÄFF - VETERANDRAGRACE I LYCKSELE
Skrivet av: marinocarlsson skrivet 12 januari 2007 kl. 18:13:27
Nu är allt klart och bestämt, Lördag den 3 feb så smäller de till i Lycksele Centrum.
De kommer vara lite blandade aktiviteter under dagen men de som gäller för LMU´s räkning och som har med motor att göra drar igång kl 11,oo då barnen får komma och testa köra 4-hjuling på stan. De är en 50cc EU-regad fyrhjuling så den är kanske lite stor för de minsta men går dock inte så fort eftersom vi stryper gasen på den.

Alla som skall delta i skoterträffen eller veterandragracetävlingen på torget måste vara samlade på Shell i Lycksele 11,30. Vi kommer att börja släppa upp skotrar genom stan runt kl 12,oo. Varför de är viktigt att alla som skall delta är där i tid beror på att vi får bara köra in under en viss tid och när de står funktionärer där. Så se till att vara på SHELL 11,30.

Ni som vill komma med skotern på släp ni kommer in till stan på köpmännens grusparkering vid torget där ni får lasta av. Vi har stängt av hela parkeringen för våra ändamål. De är bra om ni försöker vara där 11,30-12,00. När veterandragracet drar igång beror lite på hur smidigt de går med inkörningen å så men runt 13,oo har vi planerat att komma igång.

SKOTERTRÄFFEN är för alla årgångar

VETERANDRAGRACET är från årsmodell -85 och krav på bladfjädring.

OBS - HJÄLMTVÅNG!!

Efter alla aktiviteter är avklarade på torget så kommer vi att påbörja utkörningen från torget. Alltså får ingen komma till eller lämna torget på andra tider än utsatt. När vi fått ut alla skotrar från stan så kommer vi att åka på en gemensam kort utflykt till isbanan där vi grillar egen medtagen korv och snackar skotrar och annat kul.

Alla är välkommen som har legetim ålder för att köra snöskoter, 16år.
Glöm inte skoterkörkortet ni som behöver de.

Vi hoppas att ni alla vill komma å visa upp era maskiner, gammla som nya när vi väl ordnar en skoterträff mitt i centrum. Skulle vara mycket trevligt om ni tog erat ansvar till att bidra till en kanondag på stan.

Skriv om ni har frågor eller ring mig på: 073-8186296

Mvh Marino