ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: ingemar skrivet 9 juli 2006 kl. 15:01:44

Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: ingemar skrivet 9 juli 2006 kl. 15:01:44
VI FRÅN NORRLANDS ATV & QUAD SUNDSVALL KOMMER ATT ÅKA PÅ DENNA TRÄFF!!

Ni som vill följa med på safarin från sundsvall upp till träffen som ligger vägen mot junsele.hör av er till mej gå in på

WWW.NORRLANDSATV.DINSTUDIO.SE

ingemar

RINDAB ATV-ADVENTURE 11-13 AUGUSTI!!

Vi arrangerar en ATV-träff i Myckelgensjö utanför Örnsköldsvik med varierad terrängkörning (skogs- och myrmark). Camping och tältmöjligheter finns.
Fredag: ankomst från 12.00, körning för dem som vill samt enklare grillkväll där du själv tar med mat och dryck. Möjlighet finns till bad och beach-volley och en MASSA ATV-snack!
Lördag: uppstart på området 10.00 med anmälan och välkomstpaket. Körning efter slinga med varierad terräng, kaffe & bulle mm finns att köpa efter slingan. På området säljer vi hamburgare och korv och där kan du också prova på att vinscha mm. Tävling med fyra delmoment där du kan vinna en WARN vinsch mm. På kvällen samlas vi vid campingen för trubadurkväll där du kan köpa grillmat och annat gott. Vi campingen finns även vildmarksbad, bastu och put and take-fiske.

Körningen är varierad och passar såväl amatörer som proffs. Även de som inte vill köra är naturligtvis välkomna för en trevlig sammankomst!

För mer information:
www.rindab.se
www.riksaventyr.se
Camilla: 070-629 90 90
Fredrich: 070-747 54 67
Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: Mickev skrivet 10 juli 2006 kl. 19:10:09
Eftersom det är i mina hemtrakter (iallafall inte mer än 10mil bort) så tänkte jag ta en sväng förbi där. Blir kanske inte så mycket körning för quadar men då jag pratade med Fredrich lite så fanns det kanske lite möjlighet för oss med. Iallafall är det ju trevligt att träffa annat atv-folk. Nån fler från Övikstrakten som tänkte åka ner?
Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: ingemar skrivet 10 juli 2006 kl. 21:03:25
hej mickev vad kul att ni dyker hoppas att det är fler från övik som kommer..det skulle finnas körning för alla maskiner..blir det övernattning eller dra ni hemåt på kvällen igen....vi synes där uppe då

ingemar
Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: Mickev skrivet 10 juli 2006 kl. 21:16:17
Har inte bestämt något ännu, blir väl kanske på torsdag kväll innan träffen som man kan göra de  :wink:
Vet inte om Rickard hänger med, har inte pratat nått med honom. Var några andra Övikare som skulle komma också såg jag på Quadsweden.

"Vi ses där uppe" nä, snarare där nere!  :wink:  :wink:
Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: ingemar skrivet 11 juli 2006 kl. 20:53:55
Hej mickev vad är det nu eftersom inte rickard kunde komma..det klart att han ska komma åxså..självklart så syns vi där uppe..har igår och idag skickat ca 566 utskick till ATV återförsäljare och privata som kör just ATV & QUAD..

fick många svar tillbaka att det verkade kul


ingemar
Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: Mickev skrivet 11 juli 2006 kl. 21:07:53
Lugn Ingemar... jag sa att jag vet inte om Rickard ska med eftersom jag inte snackat nått med honom den senaste tiden. Nog tror jag han hänger på dit men som sagt, jag kan ju inte garantera det.
Titel: RINDAB ATV ADVENTURE Ö-VIK
Skrivet av: ingemar skrivet 11 juli 2006 kl. 21:22:41
Okej det lät bättre..

ingemar