ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Cectek => Ämnet startat av: ATV_EB skrivet 25 februari 2011 kl. 01:26:10

Titel: cectek gladiator alternator
Skrivet av: ATV_EB skrivet 25 februari 2011 kl. 01:26:10
hej jag har problem med min gladiator den har slutat ta laddning  :cry: någon fler en jag som har haft problem? försökte titta på det skälv men måste erkänna att jag inte ens vet vart den sitter. någon som kan hjälpa mig peka ut den? gärna på bild

kollade på http://www.atvsweden.se/sv/category/1425/alternator och fick de att det sitter någon form av brytare på den och jag hoppas att det är nått så enkelt att de är en on/off och att den har hoppat över i fel läge. men jag vet inte ens vart den sitter tacksamma för all hjälp! 
Titel: SV: cectek gladiator alternator
Skrivet av: Rally Kalle skrivet 25 februari 2011 kl. 11:52:17
Min slutade också att ta laddning och då var det laddrelät som ballat ur, fick ett nytt på garantin.
Dom sa att det var ett vanligt fel och när nya relät kom så såg det anolunda ut och dom sa att dom hadde  uppgraderat relät till ett bättre sårt.
Jag böt relät och nu funkar det kannon  ()p
Titel: SV: cectek gladiator alternator
Skrivet av: Hyson skrivet 25 februari 2011 kl. 15:09:01
Min förra gladiator hade samma fel och de bytte ut allt på garantin. Det var ett vanligt fel. Lämna in den istället för att krångla själv.
Titel: SV: cectek gladiator alternator
Skrivet av: Asiengrossisten skrivet 3 mars 2011 kl. 17:49:38
Rekomenderar att du kontaktar din åf och får laddningsregulatorn utbytt!! Har varit fel på nästan alla av tidigare modell.