ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Linhai => Ämnet startat av: afe0922 skrivet 29 november 2023 kl. 22:17:43

Titel: återförsäljare ålem
Skrivet av: afe0922 skrivet 29 november 2023 kl. 22:17:43
Vi köpte en linhai 2022 från hojbiten i ålem och skulle sedan lämna in den på service. Dom 2 första gångerna vi lämnade in den på service fick vi tillbaka den väldigt snabbt och i fint skick. Men den 3 gången lämnade vi in den på service och samt för att variator remen hade börjat slira och vi ville då få den bytt eller kontrollerad. De högra däcken har förlorat allt mönster och att den drar snett åt vänster när man ligger och kör. Vi berättade för de att vi hade installerat dit en gps. Men det sa de ingenting om. Även att det var helt OK med gpsn. Den lämnades in 20 april 2023 och fyrhjulingen var på hojbiten i över 2 månader. Efter första månad har vi försöka ringa dom flera gånger men inte fått något svar. Efter den andra månaden ringer vi igen och åker förbi. De säger då att de skulle kolla upp om variatorn gäller på garantin och att servostyrningen inte fungerar som den ska. Men Servostyrningen har aldrig funkat när vi har ägt den. Vi hade ingen aning att fyrhjulingen hade en servostyrning. Även att det kan vara servon som har gjort däcken fel inställda. Och det kan bero på varför däcken är helt nerslitna. De säger även att gpsn som vi har installerat gör så att garantin inte gäller. För att en el kabel är klippt när vi installerade gpsn. Samtidigt som vi var där fick vi ett papper om vad som gäller och vad inte gäller på garantin EFTER vi fixade gpsn. Det var även ingenting vi visste om att det fanns ett garantis appper. Själva tänker vi att motor garantin inte har något med gpsn att göra. Efter som det är variatorn vi vill få fixad. Men när vi skulle hämta ut fyrhjulingen efter lång väntan den 15 juni. Då hade de slitit sönder kablarna på hels gpsn och samt förstört variatorn mer. Variatorn har gett flera olika missljud, Efter hojbiten kollade på den. Ett fäste till variator kylningen hade de även knäckt av. Vi har nu själva öppnat upp variatorn men finner inget fel på variator remmen. Vi såg även att kylbrickan som sitter på primärvariatorn är nerslipad på grund av att variatorn är fel monterad av hojbiten. Nu har vi själva fixat problemet och den går helt fel fritt i variatorn.
Vi fick kontakt med LINHAI företaget i sverige och pratade med de men sedan bad vi de kolla över saken med återförsäljaren men efter det har de bara totalt ignorerat oss.
Är det någon som har haft liknande problem med att bara bli total ignorerad av dom?