ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Köpa en ATV => Ämnet startat av: Jörgen skrivet 29 januari 2011 kl. 14:18:02

Titel: Erfarenheter Hisun/Hsun
Skrivet av: Jörgen skrivet 29 januari 2011 kl. 14:18:02
Tänkte höra om någon vet något om kvalitet, pålitlighet hos en modern Hisun 500, 600cc?? Körde till för ett tag sedan en Linhai 260 4x4 men sålde den pga bristande pålitlighet..... Linhaien gick 100 mil från det att den var ny tills jag sålde den, men jag tillbringade nog 200 timmar i garaget... När jag sålde den så lovade jag mig själv att inte köpa en kineshoj igen :D. Varför jag nu ställer frågan om Hisun beror på att min lokala Honda återförsäljare har börjat sälja Hisun, och han lovade dyrt och heligt för några år sedan, att han skulle aldrig ta i en kinesmaskin, ens med tång!!! :lol: (man ska aldrig säga aldrig). Jag borde väl lita på mig själv och satsa på en "märkesmaskin" men det är ju alltid roligt att höra vad andra tycker. Suget efter en ny ATV kan ju få en att bli lite vrickad och kanske göra något dumt köp.... ;D ;D

Kör försiktigt där ute
Titel: SV: Erfarenheter Hisun/Hsun
Skrivet av: Pson™ skrivet 29 januari 2011 kl. 18:54:39
Min åf hade Hsun Hisun ett tag men slutade med dom.. För att dom var dåligt ihopskruvade, inge loctite nånstans å inte riktigt åtragne bultar.. vart mycket garanti rep..
Titel: SV: Erfarenheter Hisun/Hsun
Skrivet av: Pv544 skrivet 29 januari 2011 kl. 23:47:40
Jag har ingen erfarenhet av Hisun, men jag delar din nyfikenhet och förvåning kring din Hondahandlare. Blev faktiskt förvånad när jag såg att dom börjat kränga Hisun där nere hos dig, trodde dom var för inbitna på Honda.
Här i min by har Hondahandlaren sålt cf i några år, även några sym och hyosung. Så dom går väl på allt som går att göra pengar på antar jag.

Men jämföra dom med Honda lär dom väl inte göra antar jag.
Titel: SV: Erfarenheter Hisun/Hsun
Skrivet av: pro-quad skrivet 7 februari 2011 kl. 20:41:16
Ingen personlig erfarenhet ! Men det jag läst så kolla på nått annat.
Bla för att man läst att dom krånglar mkt. Typiskt Kina skit= Gillar man mecka så är det fina maskiner.
Skulle aldrig själv våga köra med dessa tex ensam djupt in i skogen, man blir uppäten av vargarna troligen alt tagen av hillbillies pga den långa promenaden hem och ingen mobiltäckning!
Läskiga maskiner