ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Arctic Cat => Ämnet startat av: Matte71 skrivet 9 januari 2017 kl. 18:13:50

Titel: Arctic 700 diesel -08
Skrivet av: Matte71 skrivet 9 januari 2017 kl. 18:13:50
Funderar på å köpa en Arctic Cat MF700 diesel. Bra maskin ? Vad ska man se upp med? Prisläge för en 08-09 med hyfsat få mil (150)?
Titel: SV: Arctic 700 diesel -08
Skrivet av: ra skrivet 10 januari 2017 kl. 06:16:20
Hej! jag har en arctic cat 700 diesel ingen lek eller bak hjuls maskin. Som arbetsmaskin helt fantastiskt går även utmärk att köra utflykter med på mindre grusvägar. Ferguson köpte av arctic cat Ferguson skulle skälva hålla reda på reservdelar och löpande förbättringar ,ändringar vilket dom total misslyckades med. Kan bli problem på Ferguson maskiner att få fram rätt reservdelar för man vet inte vilken uppdatering som sitter på vilken maskin. För att maskinen ska flytta någorlunda på sig måste du koppla bort EGR ventilen (den förstör dessutom motorn på lång sikt) .Du bör skruva upp diesel pumpen med förstånd tills den börjar svart röka inte mer. Öppna upp bakre ljuddämparen är en böj ut standard sitter en gnist släckare ta bort kan vara igen satt av sot sätt en extra böj där .släpp stopp skruven vid gas handtaget så det går att gasa fullt sen är du klar. För övrig samma problem som övriga arctic cat modeller på chassit glappande bussningar. Lombardinimotorn är i stort sätt odödlig så länge man byter olja ,oljefilter och luftfilter ingen data box eller annan onödig elektronik som kan krångla. Fins lite gamla trådar på forumet när Oskar P var aktiv diesel atv är i stort sett noll här på forumet. Man kan inte jämföra en gammal Polaris diesel med en arctic cat det är som dag och natt vill du ha en diesel så är det arctic cat  (ferguson ) som gäller. Har du övriga frågor så hör av dig.
Titel: SV: Arctic 700 diesel -08
Skrivet av: ra skrivet 10 januari 2017 kl. 06:38:51
Pris läge 2013 var sista års modell som såldes finns inte nya att köpa .Maskinen tillverkas i dag men inte för Svenska marknaden finns 27 stycken traktorregistrerad maskiner i Sverige. Pris efterfrågan och tillgång styr priser. Jag har en fråga?
1.Är den traktorregistrerad
2.Vad finns det för utrustning winchar, större hjul .hasplåt. höjningssats snö blad.
3.Hur ser allmän skicket ut har den förvarats inne finns det rost,sprucken plast.Har den stått stilla i många år eller dom har kört med den lite då och då tänkte på dom låga milen, hur många timmar har den gått.