ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: ullmenkott skrivet 10 mars 2009 kl. 11:15:02

Titel: ATV-Quad Festival 22-24/5, Sandlycke Strängnäs!
Skrivet av: ullmenkott skrivet 10 mars 2009 kl. 11:15:02
Tre dagar körning och fest
på ATV-QUAD Festival

Efter att endagars ATV-QUAD-träffarna blivit allt populärare under två år satsar nu tidningen ATV-QUAD på en stor tredagarsträff i Strängnäs med frikörning, tävlingar, utbildning och grillfest: ATV-QUAD Festival!
Datum är pingst 22-24 maj 2009. Platsen är Sandlycke öster om Strängnäs.
Medarrangörer är swedenoffroad.com och smac.nu.

Det var i Strängnäs som ATV-QUAD-träffarna föddes en härlig sommarsöndag i augusti 2007. Premiärträffen blev en succé med hela 70 fyrhjulingar.
Var passar då bättre än att lägga första tredagars ATV-QUAD Festival på samma utmärkta plats! Sandlycke bjuder ju på Mälardalens/Stockholmstraktens största och finaste privata offroadområde.
Vi har valt långhelgen pingst 22-24 maj så att det blir körning både fredag, lördag och söndag! Och förhoppningsvis har sommarvärmen nått Mälardalen. Vi hoppas på över 100 fyrhjulingar under de tre dagarna!
Dagsprogrammen följer mångt och mycket konceptet för endagars ATV-QUAD-träffarna, men här är skillnaderna för festivalen:
* Vi kör i hela tre dagar! Fredag 22 maj, lördag 23 maj och söndag 24 maj.
•   Vi har camping på offroadområdet. Det är tillåtet att campa redan från torsdag 21 maj kl 15. Även stugby och motell finns i närheten.
•   Varje kväll är det grillfest på offroadområdet. Upplevelseföretaget smac.nu ordnar maten under hela festivalen.
•   Offroadkörning är tillåten från kl 10 ända fram till kl 19, då grillfesten startar.
•   Förutom frikörning har vi en tävling med fina sponsorpriser varje dag! Jämn-tid-tävling på fredagen, Mud Race under lördagen och orientering på söndagen.
•   Varje dag är det dessutom frivillig utbildning i terrängkörning och winchning.
•   Priset är 500 kronor per fyrhjuling för alla tre dagarna. Eller sedvanliga 300 kronor om man bara kan vara med en dag. Publikentré kostar 20 kronor.
Detaljerat program finns på ATV-QUAD.se , swedenoffroad.com och smac.nu.
Har du fler roliga förslag på vad vi kan göra under ATV-QUAD Festival 22-24 maj 2009? Är ditt företag intresserat av att visa sina produkter på tredagarsträffen? Eller har du andra frågor? Kontakta då träffledare Peter Öjerskog på peter.ojerskog@swedenoffroad.com eller 0708-52 99 13.

Ryggskydd, "ordentlig" ljuddämpare samt hjälm är obligatoriskt!
Vimpel/flagga rekommenderas!

OBS!
Gatlegala fordon och gällande körkort för det aktuella fordonet krävs!!!