ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Linhai => Ämnet startat av: guran skrivet 8 juli 2012 kl. 21:07:44

Titel: linhai problem
Skrivet av: guran skrivet 8 juli 2012 kl. 21:07:44
Hej. jag har problem med min linhai260. startar när den är kall,men stannar när den blir varm,?? vad kan det vara för fel? går som en klocka när den är kall.kam någon ge några tipps,tacksam för svar guran
Titel: SV: linhai problem
Skrivet av: Pv544 skrivet 9 juli 2012 kl. 00:30:51
Hur länge håller den sig igång då? Som att den dör när choken går ur eller är det när den blir riktigt varm?
Tvärdör den eller hur är den?

Kolla med ett annat tändstift om du fortfarande har gnista, för en del motorer med dålig tändspole kan ju lägga av när dom blir varma. Vet inte hur en Linhai är.

Får du gnista kan du ju prova om den vill med startgas, om det verkar vara bränslerelaterat. En del har ju fått fel på tanklocket så det blir vakum efter en stunds körning, så prova med tanklocket av.
Eller om det rinner till för dåligt till förgasaren, så bensinen tar slut i den. Går ju att ta loss bensinslangen och kolla flödet.

Du får felsöka lite och skriva lite mer om hur den beter sig så får vi se om det blir snurr på din pärla.  ()p
Titel: SV: linhai problem
Skrivet av: guran skrivet 14 juli 2012 kl. 12:20:56
Hej ock tack för goda råd. men det visade sig att det är styrboxen som spökar.fick låna en annan ock då försvann problemet. så alla som har en atv som stannar när den blir riktig varm, prova med en annan styrbox.