ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Fast Power => Ämnet startat av: boneed skrivet 3 juli 2012 kl. 15:32:15

Titel: Bromsok fram 250 xt
Skrivet av: boneed skrivet 3 juli 2012 kl. 15:32:15
Hej!

Jag är helt ny i atv-branschen (inte nån större mekerfarenhet innan heller för den delen), och fick köpa en gammal fastpower 250 xt -06 för en mindre summa. Nu strular båda oken i fram på den, ena lite mer än den andra, och vill veta hur jag löser detta. Har skruvat loss båda oken, men vet inte vad jag gör härnäst.

Försökte kolla runt efter nya delar också, men fastpower har gått i KK, och asiengrossisten verkar inte existera längre. Läste i en annan tråd här att fastpower är kopior på CF moto, kan jag köpa delar från dem som passar kanske?

tacksam för svar


/Eddie
Titel: SV: Bromsok fram 250 xt
Skrivet av: Pv544 skrivet 3 juli 2012 kl. 19:59:55
Tror inte att CF har något som är likt din maskin. Men du får väl leta lite på maskiner i samma årskull och liknande storlek. Kör google bildsök på div detaljer så kanske du hittar något som liknar. Gäller ju bara att hitta vad grejerna heter på engelska också.

Kineserna brukar ju låna rätt friskt mellan varann när det gäller delar, eller kopiera eller vad det nu är. Och ibland är det ju en ren kopia på en detalj från en "vanlig" maskin.

Ta kort på grejerna och lägg in, så kanske du kan få hjälp att få ordning på dom eller tips om ersättningsgrejer.