ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Köpa en ATV => Ämnet startat av: krabban skrivet 25 september 2018 kl. 13:55:52

Titel: köpa atv för lättare körning
Skrivet av: krabban skrivet 25 september 2018 kl. 13:55:52
Funderar på att köpa min första ATV. Kommer mest att användas för att skogsutflykter och köras till stranden och liknande oftast med två vuxna så en lång är ett måste. (kanske lite lek också, men tala inte om det för sambon bara  :-X :) )
Har kolla lite på CF och Goes men har fått chansen att köpa en demokörd TGB med några tusen i rabatt. Är det bättre kvalite på dem?, den har ju ett lite högre grundpris iallafall och med demopriset kommer den ner i samma prisklass. Kommer man att sakna servon som inte går att få till TGB 500
Har kollat på 450/500 men även TGB 600 Black edition, är den värd 15k till?

Tyvärr är begagnatmarknaden ganska dålig där jag bor, det som jag har sett är dyrare maskiner med symbolisk värdeminskning trots att de är 5-6 år gamla. Har funnits några billiga Kina-maskiner, har en fundering på att skaffa en sån nåt år för att se hur mycket man verkligen använder den och sedan köpa en dyrare. Borde inte vara några större problem att få tillbaka pengarna ett år senare, eller är det en dum ide?

Känns sådär att spendera 60-80k om man sen kommer att använda den mindre än man tror.
Titel: SV: köpa atv för lättare körning
Skrivet av: ra skrivet 25 september 2018 kl. 18:34:18
Köp en begangnad märkes maskin typ Honda Yamaha Suzuki Arctic cat. DÅ får du tillbaks pengarna om du tröttnar.Sen styr ju hur du vill ha den registrerad ochså utbudet och märke. Gammla Kina maskiner hade jag aktat mig för dom nyare modellerna har blivit bättre.
Titel: SV: köpa atv för lättare körning
Skrivet av: krabban skrivet 28 september 2018 kl. 10:15:42
Problemet är just att hitta en begagnad. Just nu finns det i närområdet en can-am för 110k och en honda från -98, som är ensitsig.