ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Köpa en ATV => Ämnet startat av: Fusklappen skrivet 11 maj 2010 kl. 10:40:37

Titel: Till er som kör Raptor 700
Skrivet av: Fusklappen skrivet 11 maj 2010 kl. 10:40:37
Vad var det som avgjorde valet av quad? Varför just en Raptor 700? Vilka andra alternativ hade ni innan ni slog till?

Mitt furnuft säger mig att jag ska köpa en Dinli 450, men magkänslan säger Raptor 700.  :hmmm:
Titel: SV: Till er som kör Raptor 700
Skrivet av: Narmasil™ skrivet 11 maj 2010 kl. 11:55:20
Brorsan och kompisen köpte Hyosung 450 som är ganska lik Dinlin i kvalité.  Jag tyckte direkt då att jag skulle köpa Raptor 700 för det visste jag var en bra hjuling och nice allround med back å mycket kraft... Lika förbannat övertalade mina kompisar mig att köpa en Hyosung... hade den i ca ett år och köpte en Raptor då istället.

Raptorn har inte jättebäst fjädring, men när jag var och provkörde raptorn så körde jag upp och ner för en trottoarkant och skrattade för den hade sååååå mycket bättre dämpare än Hyosungen, och orket sen! bara ge gas på 2'an och den reser sig som ingenting, kunde man glömma på den andra.

Gillar du att köra och hatar att skruva så köp dig en Raptor tycker jag, är riktigt nöjd med min och hade helt klart behållt den om det inte vore för jag tagit steget fullt ut och kör mest på bana numera, min är till salu  ::)
Titel: SV: Till er som kör Raptor 700
Skrivet av: Tumult_79 skrivet 13 maj 2010 kl. 10:40:06
För mig var det just det att det för mig är den perfekta allround maskinen. Jag gillar all slags körning och den är riktigt driftsäker.

Den största anledningen är nog ändå den stora motorn som ger duktigt med vrid över hela registret. Det gör att det blir lite extra kul på grus och asfalt.

Enda nackdelen är väl att den kostar mycket pengar.

Skulle jag köra mest bana och grusgrop hade ja haft en ltz, om jag kört enbart asfalt kanske jag hade haft en dinli 450. De är billigare maskiner och duger bra till specifik körning. Men gillar man all körning så tycker jag att raptor 700 är klockren.