ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: Besatt skrivet 24 maj 2007 kl. 20:01:00

Titel: Riksäventyr Crazy ATV 9-12 aug 2007
Skrivet av: Besatt skrivet 24 maj 2007 kl. 20:01:00
(http://riksaventyr.nu/riksaventyrsol.jpg)

RIKSÄVENTYR CRAZY ATV 2007!

Datumet är satt för träffen i Myckelgensjö 9,10,11,12 Augusti 2007!
På begäran från fjolåret så är träffen förlängd vilket ger tid för mer körning, paint-ball, galet umgänge, fiske, bad mm.
___________________________________
UPDATE 070521 Priserna är klara:
Boende i stuga för 4 personer torsdag till söndag samt
Torsdag middag.
Fredag-lördag frukost, lunch, middag.
Söndag frukost.

TOTALT fyra dagar: Vuxna 1.600 kr, barn upp till och med 12 år 1.200 kr.
___________________________________
Boende i Föreningshus eller tält med samma mat-paket:

TOTALT fyra dagar: Vuxna 1.200 kr, barn upp till och med 12 år 800 kr.
___________________________________
Utöver ovanstående ingår i detta pris även tillgång till campingens vildmarksbad (inte så stort så det är först till kvarn som gäller) och bastu på lördagen samt trubadurkväll på fredagen.

Det som inte ingår i priset är:
-anmälningsavgift/maskin 200 kr för hela helgen.
-entré till cover-band och pub lördagkväll 100 kr (barn upp till 12 år gratis på kvällsevenemanget).


Boende och mat köps i paket för en, två, tre eller fyra dagar. (Stugorna är dock vikta för dem som vill stanna hela helgen).

Den 15 juli är dead-line för bindande anmälan till Camilla.
___________________________________
___________________________________

Sponsorer klara: HOLMEN SKOG, DENADA OFFROAD, ATTITYDONLINE.COM, HAGA REKLAM, ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN (VÄRLDSKLASS 2015), MYCKELGENSJÖ CAMPING.

I dagsläget är ett 60-tal deltagare prel-anmälda från Stockholm, Göteborg, Hammarstrand, Örnsköldsvik, Uppsala m fl. Ett okänt antal lergalna planerar att joina från Skåne-quad och ett gäng ivriga grizzly-danskar från Hvalö är på väg uppöver. Intresse också anmält från Essunga, Hallsberg, Trollhättan, Avesta och Hudiksvall. Ett gäng motorentusiaster från Leeds i England har oxå valt att förlägga sin semester i Myckelgensjö och träffen.
_____________________________________
TORSDAG: Ankomst, avlastning, information om helgen och omgivningarna och gemensam middag. Kanske lite bad och paint-ball?

FREDAG: Gemensam frukost. Kl 11.00 drar vi ut på guidad körning i makligt tempo där alla kan hänga med (grusväg, gamla basvägar och lättare skogsterräng). Lunch, bad och fiske mitt i skogen. Vi brakar sen vidare till en stooor grusgrop där de vågade kan leka av sig och avslutar kvällen med middag och Coverdales överman Simon Aasikainen som trubadur samt lite eller mycket pub.

LÖRDAG: D-day. Gemensam frukost. Samling på området kl: 10.00. Körning i svårare och lättare skogsterräng, över myrmark, upp- utförslut. OBS att lördagens körning inte är guidad. Banan är snitslad och skyltad och det finns funktionärer utplacerade vid mer utmanande ställen. Pit-stop på halva sträckan med vatten och frukt för dem som kör. Publiken kommer att kunna ta sig in till banan och heja på deltagarna. På området finns mat och dryck att köpa, aktiviteter för åskådare och deltagare, små maskiner som barnen kan prova för en symbolisk summa och under kontrollerade former, utställare mm. Och sist men inte minst kommer Riksäventyr att bjuda på en riktig utmaning i form av ett MUD-RACE som byggs på området i skrivande stund. Är man rädd för lera gör man sig icke besvär med denna aktivitet. På kvällen gemensam middag, pub och spelning med Cover-bandet "Aftonbandet" som kommer att rocka loss ute på den helt underbart vackra rullstensåsen Långnäset mitt i Myckelgensjösjön (Entré 100 kr för små och stora som har fyllt 13 år).
____________________________________

OBS TRYCK-VARNING!

Anmälningarna och bokning av stugor ramlar in i jämn ström. Tältning fungerar också jättebra på campingen (några gäng kommer med 10- och 20-manna!). Plats finns i skolan för kollektivt, fräscht boende med kök och duschar(ligger precis ovanför campingen där övriga entusiaster bor).

Med succén från förra årets träff i färskt minne samt nya idéer och galna upptåg (inte minst från er som deltog...) är ambitionen att denna träff ska bli ännu större, längre och lerigare än den förra!

Ni som redan nu vet att ni vill komma rekommenderar vi att ni anmäler er fortare än kvickt och viker denna helg i era kalendrar!!

Mvh, Fredrich, Camilla och Peter samt Myckelgensjö by.

Camilla: 070-629 90 90 (Örnsköldsvik)
camilla@riksaventyr.nu
Fredrich: 070-747 54 67 (Stockholm)
fredrich@riksaventyr.nu

Kolla in http://riksaventyr.nu/forum för mer info, om campingen etc!

Mvh
/Peter
Titel: Riksäventyr Crazy ATV 9-12 aug 2007
Skrivet av: Besatt skrivet 8 juni 2007 kl. 01:43:40
OBS: sista datum för anmälan har blivit framflyttat till 15 juli! :)
Titel: Riksäventyr Crazy ATV 9-12 aug 2007
Skrivet av: kenta skrivet 26 juni 2007 kl. 21:06:57
Vem / Vilka ska åka på detta från stockholm, kan ju vara bra med samkörning/samlastning, ( har dock ej bestämt mig än,pga arbete)
Titel: Riksäventyr Crazy ATV 9-12 aug 2007
Skrivet av: mantafredde skrivet 1 juli 2007 kl. 15:10:46
skulle ju vara riktigt kul!