ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Övriga - t.ex Adly, Kasea, Skyhawk, Derbi, Malaguti => Ämnet startat av: tailguard skrivet 8 juli 2007 kl. 20:28:03

Titel: Ny bliven ägare av en Adly 300
Skrivet av: tailguard skrivet 8 juli 2007 kl. 20:28:03
Hej på er...har just köpt en Adly 300 beggad en 04 uttagen 05.
jag köpte den av en polare som haft den i 2 år och endast kört 45 mil med den.
Min fråga är om det är någon av er som vet vart man kan köpa tillbehör till den och om någon av er gjort några förändringar för att öka prestanda och väghållningen.

Hej hej :D
Titel: Ny bliven ägare av en Adly 300
Skrivet av: banarne71 skrivet 8 juli 2007 kl. 22:41:09
Hej och grattis till köpet av en bra hoj.

Jag har själv en 300 Crossroad sedan i våras och jag är helnöjd.
Min hoj har en ombestyckad förgasare med större munstycke och öppet luftfilter till förgasaren. Originalljuddämparsystemet är utbytt mot Duncan Racing Fatboy 4 som ger ett grymt ljud samt bättre flöde med mer effekt. Jag har också virat avgasbandage runt avgasröret. Detta håller temperaturen kring motor nere samt det ger bättre flöde i röret, avgaserna lämnar röret snabbare. Vidare är hojen utrustad med breddsats fram och bak, aluminiumfälgar (Qmax) samt vägdäck. Jag har också satt på Powermads handskydd med inbyggda backspeglar och tagit bort de gamla backspeglarna.
Allt utom avgasbandaget kommer från MMBATV i Billdal, det är ett trevligt gäng som arbetar där. De håller dock på att uppdatera och bygga om sin hemsida så den är väl just nu inte den bästa. http://www.mmbatv.se

Bilder på min hittar du här om du inte redan har tittat på den.
http://jbproduktion.intco.se/Templates/Adly%20300%20Crossroad.htm

Att din hoj bara har gått 45 mil verkar otroligt, jag har på några få månader åkt ca 130 mil med min, din kompis kan inte tyckt det vara kul att åka annars hade han nog kört betydligt mer eller är alla milen på bana?

I vilket fall, lycka till med hojen var du än bor. :D

/Banarne71 :D