ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => E-TON => Ämnet startat av: hegge73 skrivet 8 oktober 2005 kl. 13:50:04

Titel: Långsamma Lördag
Skrivet av: hegge73 skrivet 8 oktober 2005 kl. 13:50:04
imorgon hämtar jag min vector, denna tid har varit den längsta på länge... imorgon ska den ut och köras....  jippiiii  :P

ni är ju några här som kört med era ett tag, har det varit något med era maskiner (småfel)?

går det att balansera hjulen på en vanlig bilverkstad+hjulinställning?

jag har frågat här tidigare om bränslekonsumationen vad hamnar den på per mil (normalkörning typ 90km/h A till B)?

tacksam för svar....
Titel: Långsamma Lördag
Skrivet av: johan_w skrivet 8 oktober 2005 kl. 14:00:06
finns ingen anledning att balansera hjulen, blir aldrig dom där riktigt obehagliga vibrationerna, hjulinställning fixar du själv med en tumstock.
Titel: Långsamma Lördag
Skrivet av: macke_d skrivet 8 oktober 2005 kl. 17:56:19
Hej,

Har kört min i ca. 70 mil. Är mycket nöjd, skulle vilja ha lite mer fart bara. Bränsleförbrukningen har legat på ca. 0.5l/mil i 90km/h.
Titel: Långsamma Lördag
Skrivet av: hegge73 skrivet 19 oktober 2005 kl. 22:13:41
Idag som först fick jag min efterlängtade skylt, tre jobbiga veckor av väntan, men idag fick jag köra, den kom till slut "nedrans skylt", vilken lycka, aldrig kunde jag tro att det skulle vara så härligt och kul att köra runt på en fyrhjuling, den går som en dröm hur fint som helst, något jag verkligen uppskattade var belysningen vectorn är utrustad med... riktigt bra ljus... det känns tryggt att köra i mörker... det blev 7mil ikväll i jeans och tunn jacka "fortfarande lite stel  :lol: "

imorgon ska jag köra minst 10 mil till göra oljebyte efter det bör man väl kunna dra på lite? är det någon av er som kopplat in lampor i dom tomma facken? är det någon form av dimljus som ska vara där tro?

hur som helst jag är helnöjd med denna maskin mycket för pengarna...

lycklig  :D  :D  :D
Titel: Långsamma Lördag
Skrivet av: macke_d skrivet 20 oktober 2005 kl. 10:43:57
När jag väl kom åt dessa (skit bökigt att komma åt) så ser lamphållaren ut som positionsljuset uppe vid styret. Men när jag tittade på bilden på pdf dokumemtet som man laddar ner från deras hemsida så ser lamporna likadana ut som sitter i hel/halvljusen???

Nån som vet om det finns nån bygel att låsa fast hjälmen i?