ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: zews100 skrivet 11 september 2012 kl. 07:41:45

Titel: Bytt avd
Skrivet av: zews100 skrivet 11 september 2012 kl. 07:41:45
Från Cf/Goes till Can AM
Nybliven Can am 800r XT G2 ägare. Efter att först hyrt den en helg kunde jag inte motstå frestelsen.Vilken maskin altså. Att man inte gjorde detta från början skulle nästan vara vara kriminellt...Det var värt en sur kärring under några dagar (Hon har lugnat sig nu hehe). ()p
Titel: SV: Bytt avd
Skrivet av: Pelle_jkpg skrivet 11 september 2012 kl. 07:57:23
Hahah Gillaknappen!  ()p ()p ()p
Titel: SV: Bytt avd
Skrivet av: Gummiankan skrivet 11 september 2012 kl. 08:14:37
Vad mer får man för pengar skillnaden tycker du?
Skulle vara kul med en jämförelse  ()p
Titel: SV: Bytt avd
Skrivet av: zews100 skrivet 11 september 2012 kl. 15:39:05
Altså känslan bara man sätter sig på den överträffar Goesen. Allt är mer harmoniskt och tänkt på förarens ergonomi på nåt vis. Bättre dyna,bättre styre (om än lite lågt när man står)  bra display suverän körställning/vinklar på ben osv. Tyckte förut att man fick lite ont i ryggen/axlar när man körde långt med goesen pga den lite mer framåtlutande körställningen, det är som helt borta nu.
Variatorbestyckningen tycker jag är helt suverän i can amen. HAr kört både Yamaha,Polaris 800 samt XPS 850 i dagarna innan jag köpte denna, där Polarisarna ligger närmast men endoch har lite kvar att hämta/lära i jämförelse med BRP. Det finns som ingen svacka tycker jag i accelerationen från 0-100 det bara suger på,bromsar man sedan in i en kurva för att sedan trycka på fullt så finns det där på direkten.
Oki nu är det en Outlander vi pratar om och inte en Renegade men fasen vad kul det är.
Det här är mitt första intryck av nya maskinen nu återstår att se vad den går för i vinter när plogning och framkörning av ved står på listan där jag tycker att Goesen fungerade mycket bra. Har dragit fram mycket ved med den och plogat jävligt mycket på sjön då jag har haft ett litet flygfält öppet.
Ska också nämna att Goesen var en -09 520 Max och vill därmed ochså påstå  att de nyare Goesarna/Cf moto känns bra mycket bättre än den modell som jag hade. Var och provade en Terralander 800 på den lokala handlarn och det var en rejäl upplyftning jämfört med de första årgångarna. Men för det priset som Terralandern kostar så är iaf MIN uppfattning att man kan lägga lite fler slantar o skaffa sig en typ Can am/Polaris/Yamaha osv och få en lite bättre maskin om man som jag både vill ha Nöjje och nytta.
Det här är MIN uppfattning av vad jag upplever när jag kör min nya maskin och vill absolut inte trampa nån på tårna trots mitt första inlägg!!
För jag vet att det är fler Goes/CF ägare som är innne och glor på Can am forumet än tvärtom....Jag vet för jag har själv varit där..


Titel: SV: Bytt avd
Skrivet av: TommyBoxster skrivet 11 september 2012 kl. 18:37:13
vi är alla barn i början, perfekt att kinahjulingarna finns så att man kan se om det är nåt för en å när man väl insett att de är livets drog så finns ju ingen anledning att inte skaffa de bästa..can am :djump:törs skriva de här inne iaf :headbang: