ATVForum, allt om fyrhjulingar

Annonsörer, Prenumeranter och ATV/Quad-Föreningar. => Annonsörer, Prenumeranter och Föreningar => Svenska Atv & Quad Racing Föreningen => Ämnet startat av: Puma skrivet 21 augusti 2008 kl. 18:42:46

Titel: Fyrhjulingsföreningen & Svenska ATV & Quad Raceföreningen Informerar!
Skrivet av: Puma skrivet 21 augusti 2008 kl. 18:42:46
Inför 2008 års upplaga av 6-timmars lag enduro i Hedemora har flertalet olyckliga omständigheter lett till skrivningar och rykten om att en konflikt mellan Fyrhjulingsföreningen och Svenska ATV & Quadraceföreningen har del i att tävlingen sägs vara inställd.

Vi vill med denna skrivelse informera om att föreningarnas olika inriktningar eller intressen inte till någon del ligger bakom att SMK Hedemora väljer att avlysa tävlingen på deras bana.

Att våra två föreningarna har olika inriktning betyder inte att det råder en konflikt. Det finns i nuläget ingen som helst konflikt mellan föreningarna, tvärtemot pågår gemensamma diskussioner om hur säsongen 2009 genom samarbete skall göras så bra som möjligt.

Fyrhjulingsföreningens 6-timmars lag enduro tävlingen som arrangeras den 27 sep, flyttas från Hedemora motor stadion. Mera information kommer inom kort.

Vi vill passa på att önska alla förare välkomna på årets resterande tävlingar, och ser gärna att vi blir många startande i RM, SQC och ENDURO tävlingarna.

Det kommer att göra att alla som lägger ner många timmar i veckan på att ordna tävlingar, kommer att sporras och inspireras att fortsätta jobba på att ordna tävlingar även nästa år.
Så satsa nu och slut upp så att vi får ett ännu bättre Quad år 2009.
 

I gemensam satsning
Fyrhjulingsföreningen & Svenska ATV & Quadraceföreningen