ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Arctic Cat => Ämnet startat av: ekeroth skrivet 22 mars 2013 kl. 12:17:40

Titel: väntar på att alla jävla is ooch snö ska försvinna !!! dalsland
Skrivet av: ekeroth skrivet 22 mars 2013 kl. 12:17:40
hallå sitter å suckar över alla minus å snö och väntar på mjuka leriga stigar och dammiga grustag !

har haft min thundercat i en vecka och har smyg kört lite lätt i skog och på vägarna så man lär sig ut den beter sig för de e stor skillnad mot min gammla polle =) och tur e vell det
är nöjd med acc och väg hållning starta lätt utan gas pumpningar eller malande på nyckel ny axel och diff fram samt elektroniken till 4x4 e nöjd min åf glennon på west bike tjatar att de jag ska ha turbo men de får vänta hehe har aldrig kännt mig så trygg i ett köp av någon åf som jag är hos west bike så då vet niu vart min rekomendation går till !

vad har ni tänkt att göra på er första snö /is fria körning ?? jag ska i vart fall ut å klättra i bergen har en goe slinga men som tyvärr är naturreservat så där får man nog hålla sig undan men har ni något tips på en sliga någonstans i dalsland så skriv !! mvh ekeroth
Titel: SV: väntar på att alla jävla is ooch snö ska försvinna !!! dalsland
Skrivet av: Oskar P skrivet 22 mars 2013 kl. 21:09:27
gött att du trivs me hjulingen och framförallt med ÅF, det är ju en rätt så viktig del i det hela.. tror inte jag hört någon som har nåt direkt negativt att säga om Glennon eller Westbike. om du inte redan sett så har vi en ATV-klubb uppe i norra dalsland där vi ordnar körningar, det är en del bergsklättringar på våra körningar, garanterat väldigt trevligt upplevelse! kika in på hemsidan: www.norradalsatv.n.nu (http://www.norradalsatv.n.nu)
att köra i reservat bör du nog hålla dig ifrån, mest för att man bör visa hänsyn till naturen och köra efter sunt förnuft, men sen är de nog rätt dryga böter om man blir påkommen.
för övrigt är väl vintern en trevlig tid att köra på? det brukar gå mjukare fram i snön, och om man inte skadar marken under är det ju dessutom lagligt.. (i praktiken bara larvband som klarar det)
vi hade en vinterträff i början av mars som va väldigt lyckad!
Titel: SV: väntar på att alla jävla is ooch snö ska försvinna !!! dalsland
Skrivet av: ekeroth skrivet 22 mars 2013 kl. 22:41:36
Jo nog håller ja mig undan de där natur reservatet har gått där med hundarna å de e go terräng... Ja jag missa den träffen pga sambo som jobba så ja fick va hemma med lill grabben. Även han skulle gilla de allt med motor älskar han trots sin låga ålder (18månader)
Får hålla ut kik efter era turer för jag kommer gärna upp å köra någon gång! Bor typ 2mil från fängefors om man kör grusvägar..
De fina med Glennon är att de finns aldrig något problem utan lösning!

Imorgon ska jag ta en morgon tur och kika runt, vintern är vell ok men jag vill känna när de suger tag och bara bär iväg små gräskullar och gropar blir trivsamma hopp och lite framhjul resningar är aldrig fel.

Du har ingen vinsch liggande? Mvh ekeroth