ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Barn Quad & andra ATV's => Ämnet startat av: Moonken skrivet 1 februari 2011 kl. 21:12:58

Titel: 3 hjuling ???
Skrivet av: Moonken skrivet 1 februari 2011 kl. 21:12:58
Någon som vet något eller äger en sådan här 3 hjuling kinamaskin?

http://www.salles.se/Ny-sida-4.htm ?

ser ju trevlig ut iaf. o skruva är jag INTE rädd för.
Titel: SV: 3 hjuling ???
Skrivet av: Moonken skrivet 2 februari 2011 kl. 21:34:29
Ingen???? synpunkter har väl någon iaf. :hmmm:
Titel: SV: 3 hjuling ???
Skrivet av: jonas 4923 skrivet 3 februari 2011 kl. 10:54:59
Ingen aning men min erfarenhet av kina grejor även om man inte är rädd för att skruva är att det blir tröttsamt med allt skruvande i längden.
Köp billigt=köp dyrt men som sagt svårt att avgöra bara på bilder, skulle nog känna och provköra innan Kina hojar brukar ju ha minst sagt "spännande" vägegenskaper.

Mvh 
Titel: SV: 3 hjuling ???
Skrivet av: Pv544 skrivet 3 februari 2011 kl. 12:47:12
Den ser ju lite frän ut om man ska vara snäll, men jag skulle inte vågat köpa eller åka på en sån där.
Jag vet inte hur snabb den kan vara men jag skulle gissa att den gör 80-90 kanske?

Kanske en liknande maskin i denna tråden (nu handlar den ju mest om handlaren, men maskinen verkar ju inte varit bra heller om dom inte ens kan laga den). http://www.atvforum.se/Forum/index.php?topic=32930.0

Sen finns det väl fyrhjulingar med samma front (och förmodligen motor också) som den där triken, och dom verkar väl inte vara direkt heta på marknaden. Minns inte vad dom heter, men du kanske kan leta upp någon tråd på forumet med sådana maskiner.

Jag antar att du saknar mc-kort(annars finns det ju mkt roligare motorcyklar till samma pris), så en quad av lite kändare märke är nog ett säkrare köp. Om du inte tröttnat på fyra hjul då.

Men om man kan provköra en sån där maskin (trike) och är nöjd, och sen handlar av någon som man verkligen vet hjälper en om det skulle bli problem, då kanske man skulle våga.

Det vore ju riktigt trist om man hamnade i en tråkig situation med trasig maskin och ingen hjälp, eller med en maskin som tillbringar mer tid i verkstan än hos dig.
Titel: SV: 3 hjuling ???
Skrivet av: Moonken skrivet 3 februari 2011 kl. 20:22:05
Nu efter lite råd o tips så har jag ändrat mig, Det blir en SMC CBW 250 då vet jag iaf vad jag får + många erfarenheter här på forumet.

Tack alla.

mvh