ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Träffar och evenemang => Ämnet startat av: SugBritt skrivet 14 september 2008 kl. 17:14:29

Titel: Avesta Kommun
Skrivet av: SugBritt skrivet 14 september 2008 kl. 17:14:29
Tänkte kolla av läget med personer som inte gett sig till känna i & runt Avesta med omnejd, det är ju rätt många i stan nu som åker atv men man vet ju inte vilka alla är!

Nu tycker jag att det är på tiden att vi raggar upp en liten klubb/organisation som ska ha ett medlemskap, träffas nån gång ibland o styra upp div körningar både lokala men framför allt lite större träffar.
Vi har ju nära till både ENA o Gästrike/Dala, säkert nån till oxå, som har sina klubbar som utåt verkar fungera bra.
Finns det nån som gillar iden med att starta ett "atv-avesta" (namnbtye?) med inriktning på planerade körningar, familjedagar,träffar tillsammans med grannklubbarna?

Vi i vårat lilla gäng har även pratat om en hemsida där div körningar o filmer ska läggas upp (nån som är kunnig på detta sökes).
Jag skulle tycka det vore trevligt att organisera träffar samt att anordna nåt för hela familjen där det är mer inriktat på atv o trevliga turer där barnen kan vara med. Storsjön tex, där har ungarna superkul, även i vinter!

Ni som inte gett er till känna än men som bor i krokarna o läser detta, vad tycker ni om iden? Ni andra som redan har en klubb får mer än gärna tipsa om tillvägagångsätt hur ni har gjort.

Så vad säger ni?

//Janne
Titel: SV: Avesta Kommun
Skrivet av: offroader skrivet 20 september 2008 kl. 08:19:24
Låter kul här i hedemora är vi ca tio st som åker näst intill varje söndag. Man kan säga att vi håller slyn borta från skoterlederna :D
Titel: SV: Avesta Kommun
Skrivet av: Motoya skrivet 20 september 2008 kl. 10:04:23
ah låter kul :) Fast än är man bara en 13:årig hedemora bo :-\ Få se om jag kanske ser er någon gång !
Titel: SV: Avesta Kommun
Skrivet av: SugBritt skrivet 17 oktober 2008 kl. 08:23:27
Nu är en hemsida på G för er som är i närområde runt Avesta. Den kommer att innehålla bilder o filmer från våra olika äventyr vi gjort men även innehålla kommande körningar samt lite mer planerade inbjudningar till andra klubbar. Vi har ju nära till både Sala,Norberg,Fagersta,Hedemora o hela Avesta med Horndal o Fors. Sen ska man inte glömma Säter/Hofors som är duktiga på att fixa enastående bra åkning, tex Ena4 brukar ju hälsa på i Säter vilket är trevligt (avesta är 3mil närmare ;) ).

Sidan är just nu under uppbygnad men det står inte på förens den är klar. Kika gärna in på WWW.ATVAVESTA.SE (http://WWW.ATVAVESTA.SE)

//Janne
Titel: SV: Avesta Kommun
Skrivet av: Mackan_450 skrivet 17 oktober 2008 kl. 12:02:34
schysst med egen sida  ()p ()p

Titel: SV: Avesta Kommun
Skrivet av: SugBritt skrivet 17 oktober 2008 kl. 13:16:16
Ja, det ska bli roligt att pula lite med en sida, intalar mig själv att det blir lättare att organisera lite körningar o div träffar när folket som bor runt om i krokarna antagligen kikar in lite då o då. Jaha,ska du till Fagersta Mackan? Vi är några som tänker dra dit verkar det som, tänkte även ta med grabbarna o deras hjulingar oxå om det går bra för ledningen, väntar svar om det går bra + att det finns ställen som dom kan åka lite på oxå (7 & 13år). Vi kanske ses där?
Titel: SV: Avesta Kommun
Skrivet av: Mackan_450 skrivet 17 oktober 2008 kl. 13:29:02
ja jag ska åka dit vi åker på freda eftermidda o hem sön ska bli galet kul ()p ()p :lol: :lol: :lol: :lol: