ATVForum, allt om fyrhjulingar

Annonsörer, Prenumeranter och ATV/Quad-Föreningar. => Annonsörer, Prenumeranter och Föreningar => Svenska Atv & Quad Racing Föreningen => Ämnet startat av: SVENSKQUADRACING skrivet 15 maj 2008 kl. 21:27:45

Titel: RM SUPERMOTO MK FALCON
Skrivet av: SVENSKQUADRACING skrivet 15 maj 2008 kl. 21:27:45
Dags att anmäla dig till första RM tävlingen i Suprmoto Quad

Följ länken så hittar du allt du behöver göra för att köra och anmäla dig

http://www.anmalan.nu/branches/motorsport/rider/Index.aspx

TR kommer på http://www.mkfalcon.com/ inom kort
Häls
Ordförande
Titel: RM SUPERMOTO MK FALCON
Skrivet av: Bostedt skrivet 16 maj 2008 kl. 13:23:49
Å hur går med RM i quadcross då?
Titel: RM SUPERMOTO MK FALCON
Skrivet av: Puma skrivet 16 maj 2008 kl. 16:38:25
OK, läget är följande. Tre tävligar behöver vi får ihop för att köra en RM-serie. Vi hade tre, men en drog sig ur och nu står vi med två. Det är inte världens lättaste sak att komma in nu när de flesta klubbar planerar sina verksamhetsår hösten året innan. Det finns dock nåra av oss som jagar arrangörer och vi har i dagsläget bra kontakt med några klubbar och just nu känns det faktist som vi kan få ihop det. När vi som nu kommer fem över tolv och frågar så hänger i stort sett allt på personliga kontakter. Alltså ni som kan tipsa om en bana och klubb ni tycker är bra, ni kanske redan tränar där och vet att de är positiva till vår sport, hjälp till och förmedla en kontakt till klubben. Det är så mycket enklare då. Vi har hört gnabb från olika håll om att tävlingarna arrangeras i södra delen av landet, men om vi som sliter med detta håller till där och känner folk där så är det inte så onaturligt eller hur? Ett enkel insats av er genom att på en vanlig träningskväll, eller via telefon fråga nån styrande i klubben om det är OK att vi hör av oss och pratar tävling _plus_ ett PM om detta till Libba, som håller ihop frågan inom SQR, är vad vi skulle önska från er.
Titel: RM SUPERMOTO MK FALCON
Skrivet av: Bostedt skrivet 16 maj 2008 kl. 16:59:25
Ok.. Hoppas verkligen att ni får ihop de! Å vi som vill ha en serie får väll gör som ni säger! Höra oss för med på banerna vi kör på! För de må vi få igenom!