ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Access => Ämnet startat av: 4hjularn skrivet 24 januari 2021 kl. 13:37:52

Titel: Glapp i styrservo på en Access 8.57
Skrivet av: 4hjularn skrivet 24 januari 2021 kl. 13:37:52
Hej,

Skulle bli jätteglad om någon kunde komma med tips om hur man eventuellt justerar detta glapp eller om var man får tag i ett nytt servo.

Styret och styrstången ner till servot är stumt dvs. inget glapp. Under styrservot sitter länkar till hjulen och själva länkarna är stumma men utgående axel under servot glappar rejält.

Har läst någonstans att detta är enkelt att fixa med en justerskruv men har ingen aning då detta är min första 4-hjuling.

Kan nämna också att det under en kortare tid suttit en bandsats på den vilket jag antar spöar servot lite mer än bara två framhjul.


Skulle också uppskatta enormt om jag slapp en massa inlägg om vad jag borde ha köpt i stället.
Titel: SV: Glapp i styrservo på en Access 8.57
Skrivet av: Zcrewball skrivet 7 februari 2021 kl. 21:46:24
Har du glappet där med motor och servot igång eller bara när den är avstängd?
Titel: SV: Glapp i styrservo på en Access 8.57
Skrivet av: 4hjularn skrivet 8 februari 2021 kl. 08:39:20
Hej,
Maskinen står nu på en auktoriserad Access återförsäljare som konstaterat att styrservo är trasigt. Även fått bekräftat av tidigare användare som monterat bandsats på att det var då servot gick sönder. Troligen och enligt återförsäljaren pallar inte detta styrservo den hårda belastningen med bandsats.