ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Banor med mera => Ämnet startat av: Danne-F skrivet 16 februari 2015 kl. 18:59:51

Titel: Körning på uttjänade banvallar?
Skrivet av: Danne-F skrivet 16 februari 2015 kl. 18:59:51
Hej alla glada sitter här och funderar lite :hmmm:, tänkte om någon vet om man får köra på uttjänade banvallar har en i närheten som dom har tagit bort rälsen på, vart lite sugen att köra lite där och se hur långt den går :)
Titel: SV: Körning på uttjänade banvallar?
Skrivet av: herrlilltroll skrivet 16 februari 2015 kl. 19:47:30
jag kör en del på precis sånna ställen, en del av min infart till huset är gamla järnvägen och banvallen fortsätter flera mil iväg.
Här tror jag att den räkas på samma sätt som en cyckelväg. dvs som överallt annars så är det inte tillåtet att köra där. Men det hindrar inte någon att åka där direkt :) på vinter är den en skoterled och på resterande året delar alla cross, endura ,quad och atv åkare på den.

Sålänge man visar respekt mot dem andra som brukar banvallen bör det inte vara  några problem tycker jag. har nte upplevt några problem här iafa, trots att många går med hundar och motionerar där.
Titel: SV: Körning på uttjänade banvallar?
Skrivet av: Högdahl skrivet 16 februari 2015 kl. 19:58:59
Har en gammal järnväg precis neranför mej och alla som har atv eller skoter brukar åka där ()p Och ingen har brytt sej sålänge jag minns
Titel: SV: Körning på uttjänade banvallar?
Skrivet av: Danne-F skrivet 16 februari 2015 kl. 20:00:09
Det får nog bli en sväng på vårkanten, har kollat på kartor på nätet och det ser ut som den går mest genom skog och åkrar så man får åka lite försiktigt där man kan bli sedd ;)