ATVForum, allt om fyrhjulingar

OM FORUMET - Information, feedback klagomål och beröm! => Nya ATVForum.se, Information, feedback, klagomål eller beröm! => Ämnet startat av: Rickard Marklund skrivet 13 augusti 2008 kl. 14:13:36

Titel: Presentation av mig som driver forumet.
Skrivet av: Rickard Marklund skrivet 13 augusti 2008 kl. 14:13:36
Här kommer några fakta om mig:

Namn: Rickard Marklund
Född: 1965
Civilstånd: Sambo + 2 barn.
Bor i: By utanför Piteå
Hus: Älvsbyhus 170 m2 uppvärmd yta + utomhuspool 4X8 meter. Allt värms av värmepump.
Yrke: Entreprenör som driver företaget E-OP Energioptimering, verksamheten rör www.varmepumpsforum.com , www.varmepumpsforum.com/catalog , www.poolforum.se  www.atvforum.se och www.energioffert.se

Utbildning: 2-årig telereparatörsutbildning + 1 år processautomatiseringsteknik + ett antal internutbildningar i bl.a. kyl och värmeteknik.
Arbetade under åren 1985-2006 som systemtekniker på SmurfitKappa Kraftliner i Piteå (pappersbruk) men sade upp mig för att på heltid satsa på mina diskussionsforum, offerttjänsten och webshopen. 



Min "trackrecord" vad gäller ATV är som följer:

Våren -03 köpte jag en Kymco MX 50 (tror den hette så)
Då var det fortfarande olagligt att köra större ATV på väg, så jag pruttade på runt byn med min EU-moppe-fyris i några månader.

Hösten -03 Blev det så lagigt med större ATV:s på väg!
Köpte mig då en Kymco kxr 250 och sålde min gamla "moppe"till en granne.

Körde året runt med KXR:en fram till hösten -07 då jag köpte mig en Linhai 300 SE med plogpaket, det är klart man skall ploga om man har en ATV!
Linhaien gick riktigt bra, och jag använde och körde mycket mer med den än med mina tidigare ATV:s.

Detta (den högre nyttjandegraden) var också anledningen till att jag redan våren -08 köpte min nuvarande ATV, en Can-Am 650 XT med plogpaket.
Har sedan i slutet av mars kört drygt 300 mil och är kanonnöjd.



Allmänt:

Jag är en envis rackare som har rätt lätt för att lära, och jag hoppas att jag också är skapligt bra på att dela med mig av de kunskaper jag har.

Varför driver jag diskussionsforum?

Jag hade lite tid över under hösten/vintern 03-04, därför beslutade jag mig för att bygga mig en egen hemsida (bara för att ha gjort det)

På hemsidan skulle jag ha information om bl.a. min värmepumpsanläggning. Hade även tänkt bygga upp ett diskussionsforum i ämnet.

Detta visade sig vara ganska avancerat (för mig) så därför använde jag mig av ett externt reklamfinansierat diskussionsforum i början. Det forumet fungerade inte speciellt bra, så jag övergick ganska fort till att använda mig av de mjukvaror jag idag använder, MKPortal + SMF
Jag har/hade med andra ord inget djupare syfte med mina forum än att sätta mig in i hur en hemsida är uppbyggd och hur ett diskussionsforum fungerar.

Dessutom älskar jag att debattera!



Vad sysslar jag med i övrigt då?


Sekreterare i "byaföreningen".
Ledamot i byns bya-utvecklingsgrupp.
Fiskar rätt mycket, både sommar och vinter.
Kör ATV så fort tillfälle ges, mest på väg eller skogsvägar och nästan bara för nöjes skull.
Plogar snö åt oss själva och några till med ATV:n vintertid, tänk att det kan vara kul att skotta snö!  ;)

Vinstintressen

Jag har inga ekonomiska intressen i något av de företag som annonserar i mina diskussionsforum.
Då jag för tillfället, och förhoppningsvis även i fortsättningen, kommer att försörja mig på forumen, eller rättare sagt de intäkter som annonserna och webshopen mm kan ge så har jag ett vinstintresse i de produkter och tjänster jag säljer, jag gör dock mitt bästa för att vara oberoende och neutral när det gäller mina frekventa inlägg i forumen.
Ser det som en hederssak att vara så oberoende som jag möjligen kan vara trots att jag säljer annonsplatser, jag har samma priser och regler för alla företag som annonserar.
Jag kommer dock att ta ställning i ämnen eller frågor där jag har en bestämd uppfattning i frågan, om ni inte anser att jag gör oberoende uttalanden så är det fritt fram att kritisera och ifrågasätta mina inlägg, jag skall då bättre försöka förklara mina ställningstaganden i varje specifikt fall.

Hoppas detta gett er en bild av vem som döljer sig bakom mitt namn, har ni frågor eller synpunkter så skriv gärna ett inlägg!

Om ni gillar denna sida, och på något sätt vill hjälpa mig att kunna fortsätta utvecklingen så får ni gärna länka till forumet från er hemsida eller från ert företags hemsida.

/Rickard
 
Titel: SV: Presentation av mig som driver forumet.
Skrivet av: Outlander skrivet 20 augusti 2008 kl. 22:56:43
Jaha, får väl inte vara sämre.....

Outlander aka Johan.

Var med nästan från starten av originalet dvs ATVCenter.se och har varit "högra handen" till Brattberg som är vår allas forum-ikon inom denna hobby. Administrerat och skött ATVCenter.se fram till bytet med vår nya forumägare...

Är en numera ensamvarg med 2 barn som fostras i "petrolhead-anda"  och det har jag lyckat bra med :-). Kommer att fortsätta med moderatorfunktioner i ATVForum.se och förhoppningsvis fortsätta vara Mentor i formandet av ATVForum.se trots att min synliga närvaro varit mindre under de sista sex månaderna. I´ll be back.... ;D

Finns här... ser allt... :o

Har passerat två egna fyrhjulingar i min karriär och började med en Suzuki arbetsmaskin på 700cc och då kan man inte byta till mindre så en Raptor 700 med diverse godis förgyller numer vardagen sen -07.

Bosatt på Lidingö utanför Stockholm och tänker så förbli... I grunden gått teknisk linje och driver sedan 16 år egen verksamhet inom en HELT annan gren...  ???