ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Dinli => Ämnet startat av: Mikhael skrivet 18 augusti 2014 kl. 09:30:01

Titel: Väldigt besviken dinli ägare.
Skrivet av: Mikhael skrivet 18 augusti 2014 kl. 09:30:01
Hej va o köpte min första 4hjuling igår. En Dinli 450 från 2009 med alla strypningar kvar utan den i gashandtaget. Antar att den är borta i och med att det är rullgas nu.
Jag körde 4 mil hem o hade skitkul :)
Sen ville barnen åka med en sväng tog min äldsta på en liten sväng. Sen tog jag min 4 åriga dotter på en sväng :( då hänger sig gasen i botten  :(veryangry): o idag när jag gick ut o kollade så är gasvajern jätteslak :( antar att det är nåt med förgasaren eller gasvajern. Mina planer för den är o sänka den bredda den ett effektsystem o ombestycka den. Då jag har bägge tummarna mitt i händerna så kommer jag lämna in den o laga den till o börja med. O sen även montera effektsystem o ett annat munstycke. Är det någon som har några bra tips på bra verkstäder i Skaraborg ? Sen om nån vet nån bra sida o beställa reservdelar samt råd om vilken slip on som passar bäst till denna motorn.
Tack på förhand :)
Titel: SV: Väldigt besviken dinli ägare.
Skrivet av: hell-man skrivet 18 augusti 2014 kl. 09:50:05
Det finns ju rätt många dinliförespråkare i östra delarna av skaraborg, så med lite flyt kanske någon kan förbarma sig över din maskin. Var bor du?
Titel: SV: Väldigt besviken dinli ägare.
Skrivet av: Onlyhenke skrivet 18 augusti 2014 kl. 12:57:01
Hej å välkommen hit till Dinli avdelningen.

Är du besviken på maskinen totalt eller var det bara att gasen hängde sig gick sönder som du känner dig besviken på? (Vridgas är inte original på en dinli heller)

Måste fastnat mellan gasaren och handtaget eller i gasaren.
Ta loss luftfiltret så ser du ju in i gasaren, där kan du lyfta på trotteln för att se om spjället står vidöppet.
Titel: SV: Väldigt besviken dinli ägare.
Skrivet av: Mikhael skrivet 18 augusti 2014 kl. 14:52:39
Hej jag blev så jävla rädd när gasen hängde sig med min 4åriga dotter som satt framför mig :( sen ville jag åkt ut o rensat tankarna lite då jag går igenom en riktigt jobbig skilsmässa :(
Har bara hört bra om dinli. Det va därför jag köpte en.
Jag bor utanför skara.
Titel: SV: Väldigt besviken dinli ägare.
Skrivet av: Onlyhenke skrivet 18 augusti 2014 kl. 16:29:05
Förstår dig vet hur det känns :(

Men tycker faktiskt det är säkrare med tumgas speciellt om barn är inblandande.

Så kolla om du kan byta tillbaka till original tumgas. Sedan är det bara kontrollera att allt är servat seriöst och inget fusk så borde det inte vara några problem.

Kör på och ut å rensa tankarna för det gör det verkligen...