ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: fredriknordstrom skrivet 23 januari 2022 kl. 19:01:20

Titel: Dps modul, Can am 650 2017
Skrivet av: fredriknordstrom skrivet 23 januari 2022 kl. 19:01:20
Hej kamrater,

Köpte mig en hjuling i veckan med bandsats. Allt verkar kalas förutom att den verkar nästan dubbla km/h vilket känns lite onödigt. Det sitter en DPS modul installerad på den men den verkar inte göra jobbet. Vad jag förstår av läsning så ska jag kunna ändra dps läge till max, men det gör ingen skillnad, står heller inte tracks på den som det verkar göra på många andras maskiner. Ja misstänker att den är felande, inte är inkopplad där eller nått.

Bifogar en bild. Den ”tjocka” stammen från modulen går upp till det vita plasthöljet ovanför, den som är inkopplad i dps modulen vet jag inte vart den kommer ifrån. Är det rätt kopplat? Om det är det så måste den vara felande isf.
Titel: SV: Dps modul, Can am 650 2017
Skrivet av: mliljedl skrivet 6 februari 2022 kl. 11:12:26
Är fyrhkulingen en klass T ?
Som jag har förstått det så får man starkare servoverkan med dps modul men om hjulingen är en traktorregistrerad T modell så får man inte annat värde på hastighetsmätaren detta eftersom om du sedan sätter på hjulen så går maskinen fortare än tillåtet.