ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Kazuma/Viarelli/Titan => Ämnet startat av: Northkingen skrivet 23 maj 2011 kl. 22:42:11

Titel: Kazuma Adult Falcon 250cc
Skrivet av: Northkingen skrivet 23 maj 2011 kl. 22:42:11
Är det någon som vet något om denna maskin eller har en sådan? Har precis beställt en sådan till min grabb (kommer ev att köra den lite själv oxå)
Orsaken till att jag valde att köpa en Kazuma var att grabben har haft en Kazuma baby falcon 110cc innan som han växt ur....och den har gått hur bra som helst under dessa 4år som han haft den och den maskinen har fått smaka....
Så nu hoppas jag helt enkelt att den nya 250cc ska gå lika bra men det vore intressant att höra om någon som har eller vet något om den ville dela med sig av info/erfarenhet.

//Krister
Titel: SV: Kazuma Adult Falcon 250cc
Skrivet av: Northkingen skrivet 2 juni 2011 kl. 00:51:47
Blev ingen Kazuma 250cc maskinen jag beställde var en demo från trygghandel.se som hade gått ca 500m och sen stått i butik i ca 1år..... orsaken till att det inte blev någon maskin var att jag ringde dem ca 1vecka efter jag lagt beställningen via internet och frågade om den var skickad....nej det var den inte pga att dom inte fick igång den.....? Men dom skulle fixa den och skicka den så snabbt som möjligt.....så ringde igen efter ytterligare 1 vecka och fick samma svar den startar inte....men sa att jag köper den till ett reducerat pris utan krv på garanti och fixar den själv....killen jag pratade med skulle återkomma senare på dagen med besked om det var ok vilket han INTE gjorde så jag ringde dagen efter och frågade och fick till svar att dom inte ville sälja den då den inte fungerade. Så det slutade med att jag blev tvungen att avbeställa den för att han hävdade att dom skulle skrota den och sälja delar ur den......frågade vid flera tillfällen vad problemet var om den saknade gnista eller om motorn var pall..... fick inget svar förutom att han trodde att det på något vis kommit damm i motorn....?? Vilket jävla svammelföretag hoppas då verkligen ingen får för sig att handla från detta jävla skojföretag.

//Krister