ATVForum, allt om fyrhjulingar

Annonsörer, Prenumeranter och ATV/Quad-Föreningar. => Annonsörer, Prenumeranter och Föreningar => Svenska Atv & Quad Racing Föreningen => Ämnet startat av: slaget skrivet 1 juli 2010 kl. 21:00:58

Titel: Quad Enduro (XC) - Tävlingar nästa år?
Skrivet av: slaget skrivet 1 juli 2010 kl. 21:00:58
Nya bud: INSTÄLLT
Quad klassen är inställd pga för lågt deltagarantal. 3 anmälda sen kom ytterligare 3 Polacker och det skulle bli race. Så var det ändring och 1 Polack och 2 svenskar blev kvar. Huvaligen vilket intresse för XC Quad i Sverige. Annat ä det i USA. ;-) kanske blir bättre 2011.

---------------------OBS! Nedan gäller inte längre---------------------
Stångebroslaget har försökt flagga för årets "Quad Slaget" och vi har försökt att hålla ut för att kunna genomföra starten kl 0800 på Söndagen den 11 juli. 3 förare var anmälda till den 30 juni.

Glädjande har nu ytterligare 3 förare från Polen anmält sig. Tävlingsledaren har nu fattat Nytt beslut om START. Vi ber om ursäkt om det blir lite ryckigt men hoppas att detta sänder en positiva signaler till svenska förare som är välkomna att anmäla sig fram till onsdag den 7 juli, kl 00.00.

Svensk förare som efteranmäler sig kan starta med oregad 2x4, 4x4, manuell eller automat Quad eller ATV.

Välkomna som förare eller åskådare till prästtomta läger nästa helg, 9-11 juli.

Anmälan och information: www.stangebroslaget.com (http://www.stangebroslaget.com)

---------------------OBS! Nedan gäller inte längre---------------------

Den 30/7 har UEM och tävlingsledaren beslutat att stryka starten i årets Stångebroslag. (Ingen quad start, söndag alltså)

Vi tror att det alltid kommer att finnas några som gillar Quad Enduro så vi återkommer till 2011 med att flagga upp "Quad Slaget" på denna plats.

Sorry så länge. Hoppas att det kommer att gå fler Quad Enduro lopp under 2010!

Kan någon förklara vad som inte var lockande med årets unika premiär för Quadar och möjligheten att köra så det rycker. För det är väll det man vill?

Nästa år vill vi ju bli bättre att tala om för Quadare att det är en kanon tävling. I år är ett prov år. Men hjälp oss gärna med tips och råd. Vi fick på rekomendation ATV Forum som det bästa sättet att informera om tävingen. Men 2 svenskar och en Polack blev nog lite väl magert ...
Titel: SV: Quad Enduro (XC) - Tävlingar nästa år?
Skrivet av: Klausner skrivet 6 juli 2010 kl. 19:43:56
KLART DET SKA FINNAS XC FÖR QUAD!!! Men varför inte ha 2 klasser?!?!?!
Elit 90min och Motion 45min...Garanterat så hade startfältet varit större på tex Stångebroslaget.
Elit GUL botten - SVARTA siffror // Motion RÖD botten - VITA siffror  ()p borde vara enkelt...
Titel: SV: Quad Enduro (XC) - Tävlingar nästa år?
Skrivet av: slaget skrivet 6 juli 2010 kl. 22:49:37
Garanterat är när minst 30 svenska förare är anmälda till nästa år. Vi kommer att jobba fram samma info mm Men är det UEM så är det dom reglerna som gäller. Vi kommer att ha ett sista datum och har vi inte ett startled så kommer det garanterat inte att bli några fler klasser eller diff i körtider. Quad förare i XC måste ju först visa ett intresse och anmäla sig för att 150 funktionärer ska pressa in en Quadstart. Om intresset finns så är jag övertygad om att förändringar kommer göras. Men räkna inte med det i första taget. 2-Hjulingarnas utveckling och klasser är i ständig utveckling och förändring. Men då pratar vi om 1 600 förare under 3 dagar 0ch 7-8 starter med 50-600 startande när pentylstubinen smäller.

MVH/Slaget