ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => PS Moto => Ämnet startat av: just4fun6666 skrivet 5 januari 2010 kl. 21:37:30

Titel: MOTOREVO!!
Skrivet av: just4fun6666 skrivet 5 januari 2010 kl. 21:37:30
som rubriken lyder!!!


Jag har köpt en ps moto250 road king av dom och den kom till mig i december packade upp den och det va inga problem att montera den då man är van vid att jobba med bilar

det första jag stötte på va att 2 hjulmuttrar saknades ok tänkte jag det skickar dom nya bara och efter ett samtal till dom så lovade han mej nya muttrar om jag mailade mitt order nr och det har jag gjort!

sedan börjar denna tragiska historia sin akt

efter första uppstarten så låter jag den gå på tomgång en stund allt verkar ok vatten kommer i behållaren inget som läcker den går som den skall och vips så börjar den att koka????!!! fläkten som sitter på kylet startar ej (vet ej om den skall gå hela tiden eller om den skall starta vid överhettning??) stänger av maskinen och väntar tills den har svalnat en stund, när jag sedan skall starta den går den inte igång och blir väldigt seg startad till slut tuggar den bara och sedan börjar start reläet klicka och det luktar bränt om maskinen.
stänger av och kollar vad det kan vara men ser inget vid detta tillfälle, aha tänker jag batteriet är kass laddar det batteri jag fick med men det är samma grej igen, köper nytt batteri (varta mc batteri)samma volt ampere monterar detta men vips samma problem seg startad och vill ej gå runt på starten!

efter dessa försök att få den att gå ringer jag motorevo inget svar ringer ca 20gånger sedan skickar jag mail på mail till dom och får bara svar till att den kan lämnas in på något ställe i Malmö, Malmö jag bor i Göteborg då fick jag tjata mig till att lämna in den på atv-huset i Mölndal men att dom inte fick göra något med den först innan dom hade pratat med motorevo! ok . Då lät jag en polare kolla över den innan jag lämnar den till atv-huset och han kunde konstatera att el systemet brunnit och att det inte kommer någon gnist till varken tändstiftet,eller tändkabeln, och att regulatorn troligtvis va kass,mailade motorevo detta och fick till svar att

"Du har haft igång maskinen - eller hur? Du kan omöjligt ha dessa alla dessa fel som din "mekaniker" kommit fram till. Om regulatorn är kass kan du endast mäta om maskinen är igång! Ingen gnista - inte konstigt när startmotorn knappt går runt! Så tändstift och kabel är knappast kasst.


Har ni överhuvudtaget kollat om motorn går runt som den skall med bara handkraft?"

Står nu med en maskin som inte fungerar och har ingen lust att laga något som skulle vara helt när jag fick den HJÄLP mig vad skall jag göra!

vet att många varnar för detta företaget men det är lätt att vara efterklok skall jag lämna in maskinen och få den fixad eller reklamera den det verkar som dom bara skiter i mig just nu och verkar som jag fick ett kinesiskt måndags ex

//michael

p,s om ni undrar över något så tveka inte för att fråga mig D.s


Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: Rackelsmurf skrivet 5 januari 2010 kl. 22:11:43
Ta kontakt med företaget igen och säg att dom får laga den, vet att det kan vara svårt, men försök håll en normal samtalston och trevligt bemötande när du ringer, det vinner du alltid på i längden.
Tycker du ska lämna den till ATV Huset och förklara vad som hänt, be dom ta kontakt med Motorevo så kanske det löser sig.

Trist att det ska strula, tyvärr finns det allt för många aktörer på marknaden som säljer maskiner billigt men som sedan struntar i allt vad service heter.

Lycka till!

Edit: Kylfläkten brukar bara starta då den "behövs" då det ska sitta en termostat i maskinen, kan dock inte svära på hur det är på just din maskin.
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: just4fun6666 skrivet 5 januari 2010 kl. 22:17:29
det sitter en termostat på denna modell och har kontaktat atv-huset som skall hjälpa mig att lösa det sedan får vi väl se om MOTOREVO står för notan eller om jag skall få göra det

men med min tur så blir det väl säkert jag som får betala ! :(veryangry):

tack för ditt svar
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: CrazyBone skrivet 5 januari 2010 kl. 22:46:36
hej måste bara säga att MOTOREVO är den sämsta skit företaget som finns ,, själv köpte ja en 250cc hos dom med massa fel ... när man skulle ringa dom va dom omöjliga att få tag i :)

Tack för mig :P
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: just4fun6666 skrivet 5 januari 2010 kl. 22:50:16
hej måste bara säga att MOTOREVO är den sämsta skit företaget som finns ,, själv köpte ja en 250cc hos dom med massa fel ... när man skulle ringa dom va dom omöjliga att få tag i :)

Tack för mig :P

Hur löste det sig då???
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: mr_ok skrivet 9 januari 2010 kl. 23:00:24
Hota med ARN, det gjorde jag och det hjälpte. Jag fick min nya CDI-box och behövde inte skicka tillbaka den felaktiga. Hade mail växling med dem i 3 veckor innan jag fick en adress att återsända boxen till, när jag väl hade gjort det hände inget mer, ingen ny box inga pengar och efter 3 veckor kom den gamla boxen tillbaka. Skrev till dem men fick inget svar, så jag skickade ett mail dagligen i 2 veckor. Sedan tröttna jag och skrev att om jag inte får något svar så kontaktar jag ARN, då blev det fart på dem.

Lycka till!!!!
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: manneman skrivet 17 januari 2010 kl. 16:08:38
Motorevo är ett bluff företag som sedan länge sitter på Råd & röns samt Konsumentverkets svarta lista och det förefaller märkligt att de inte är belagda med näringsförbud ännu då ovanstående fenomen verkar inträffa för alla som handlar med dem.

VARNING ALLTSÅ! :nono:
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: just4fun6666 skrivet 1 februari 2010 kl. 19:43:41
har nu fått min atv lagad av repair shop i göteborg och motorevo har betalat räkningen och den fungerar som den skall men kommer aldrig rekommendera eller handla där igen


//micke
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: (-_-) skrivet 28 november 2010 kl. 16:40:36
Det verkar som Motorevo har upphört med sin verksamhet. Deras hemsida i både Sverige och Danmark har legat nere en längre tid.
Titel: SV: MOTOREVO!!
Skrivet av: FaC skrivet 28 november 2010 kl. 17:11:44
Jo verkar inte som de finns kvar.
http://foretag.118700.se/foretag/641134/motorevo-ab.aspx (http://foretag.118700.se/foretag/641134/motorevo-ab.aspx)

http://www.wegot.se/contacts/ (http://www.wegot.se/contacts/) har iaf tagit över deras gamla telefonnummer och de har samma box

*edit*
http://www.ratsit.se/5566926852 (http://www.ratsit.se/5566926852)
dom har samma org. nummer men wegot startade nu i november
Hoppas de går bättre för dem nu :)