ATVForum, allt om fyrhjulingar

Allmän diskussion => Övrigt => Ämnet startat av: Edis skrivet 9 januari 2013 kl. 19:14:51

Titel: Beställa delar från CMSNL
Skrivet av: Edis skrivet 9 januari 2013 kl. 19:14:51
Jag blev väldigt glad när jag hittade www.cmsnl.com (http://www.cmsnl.com) och såg att det mesta gick att beställa till min gamla hoj från 90-talet!

Har läst i forumet att många tycker att leveranstiden är lång så jag tänkte bidra med mina erfarenheter från 3 beställningar det senaste halvåret.

På första ordern stod ett "Shipping date" som flyttades framåt en massa gånger, jag blev då lite sur och skapade en "ticket" och frågade varför det var så här och fick till svar att det saknades en del. Typ en liten del för 20kr... Bad de skicka resten direkt, vilket de gjorde och jag fick paketet några dagar senare! Fick även den lilla delen efter några dagar, så det kändes som att de satte fart på deras återförsäljare.

På andra ordern tog jag kontakt med de direkt när jag såg ett datum långt fram och frågade vilka delar som inte fanns i lager, helt plötsligt fanns allt hemma och de kunde skicka det direkt... Jag var glad, men tyckte att det verkade lite skumt. Prioriterar de personer som sätter press på dem?

På tredje ordern som jag gjorde innan nyår stod "shipping date" den 8 januari, sedan flyttades det till den 10:e och sedan blev det den 14:e. MEN, igår tog jag kontakt med de och skrev att jag var tvungen att ha en fjäder innan helgen så de kanske kunde skicka den separat. Fick dock svar idag om att ordern höll på att plockas ihop och skulle skickas idag!

Så Ni som beställer därifrån, var inte rädda att skapa en ticket och sätt press på dem, för jag tycker att det känns märkligt att det helt plötsligt har blivit fart på dem när jag har stressat upp dem. :hmmm: