ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: fredde.r skrivet 3 februari 2011 kl. 18:24:39

Titel: outlander 400 efi
Skrivet av: fredde.r skrivet 3 februari 2011 kl. 18:24:39
 Hej på er jag undrar vad man får ge för en can-am 400 -08. jag har en på gång men jag vet väldigt lite om maskinen och hur mycket dom står i. den är lite använd, ca:200t och 200 mil. vad bör man titta på , på maskinen. är det dyra res delar. Det jag ska ha maskinen till är leka,ploga snö, dra något djur från skogen med.
Titel: SV: outlander 400 efi
Skrivet av: Tellykidd skrivet 9 februari 2011 kl. 08:35:57
Runt 50000 verkar dem ha kostat på blocket under ganska lång tid, haft lite koll av ren nyfikenhet då jag köpte en ny XT-08 våren -09. Jag gav 75000 för ny vägreggad xt (lite andra hjul, handskydd, warnvinsch o stötfångare fram + bak på xt´n), jag fick även hasplast på köpet. Tänk på att det kan kosta en liten slant om du själv ska utrusta med vinsch alufälgar, stötfångare och liknande.
Verkar som Can Amerna står sig rätt vettigt i pris.
Min har gått snart 200h och jag har använt den rätt rejält men allt känns fräscht och helt. Kolla att den är ordentligt servad, att hjulupphängningar/chassi inte är krokigt o glappigt o så, bör inte va nårra problem om den inte är misshandlad. Är däcken slut kanske det blir lite prutmån (atvdäck är inte jättebilligt). Jag har fått byta instrument/display på garanti för jag hade glapp i "modeknappen", vet inte om detta varit vanligt på dem. Hade även glapp i ett relä som dem oxå bytte på garanti. Annars har det bara varit o tuta o köra, verkar som det håller för rätt rejäl terrängkörning inklusive vatten o lera bara man tvättar o smörjer regelbundet.
Hoppas detta ger lite hjälp på vägen.