ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: bersman skrivet 3 juli 2012 kl. 13:54:52

Titel: bygga snorklar
Skrivet av: bersman skrivet 3 juli 2012 kl. 13:54:52
hallå!
tänkte ja skulle snorkla om min renegade efter att ja fick gå lös med värmepistolen på dom gammla :) tänkte ja kör dom i avloppsrör till att börja med å kanske mc slang som tätningar å skarvar. har för mig att la läst någon som gjorde något liknande någon gång. ä de någon här som snorklat en renegade själv som kan ge litte fina tipps kanske. sen skulle de vara bra om någon visste jämt vad de ä för mer grejjer som måste åka med i snorklingen. hitta något från usa å då skulle man ha med slangarna från tankten å vad de va allt för grejjer. diffana på dessa sitter de väll ingen avluftning på?
tacksam för alle tipps en kan få här  ()p
kan hända att de kommer bli ubåt av denna här å men vill va litte mer förberedd den här gången  ()p
Titel: SV: bygga snorklar
Skrivet av: Gummiankan skrivet 3 juli 2012 kl. 14:17:23
Kunde inte skicka bild i PM så jag lägger in den här då.
Det här är på mitt kit till outlander MAX men du kanske ser vad som kan gå åt  :)
Titel: SV: bygga snorklar
Skrivet av: bersman skrivet 3 juli 2012 kl. 22:33:07
tackar för svar där  ()p va jämt inne å köpte mig en massa rör delar å böjar å lite slang att täta med så ja får se hur de går med bygginga i möra :) men på de ena eller de andra sättet ska de nog gå bra. enda ja grönner på ä dessa slangera från tanken. ser att dom ä mä där på bilden du la upp. men ja hittar bara 2 slangar på tanken med någon slags avluftning på. vill ju inte ha en massa vatten i tanken den dagen en råkar gå för djupt :)
Titel: SV: bygga snorklar
Skrivet av: Gummiankan skrivet 4 juli 2012 kl. 00:01:41
Dom skarvar du till en och drar in i luftburken på nå fiffikt sätt, jag borrade ett nytt hål som jag pilla i en karosseri tätning i och täta med silicon, ta en meter extra slang och linda runt luftfilteret så inte vattnet kan gå bakvägen om den stora olyckan är framme ()p   :headbang: