ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: croos skrivet 10 januari 2011 kl. 20:45:44

Titel: Vilket batteri
Skrivet av: croos skrivet 10 januari 2011 kl. 20:45:44
Hej Hej.

Min outlander dog ute i skogen  :banghead: efter en ca 30min på tomgång med endast 2 extraljus på (tot 110w  :sunny: ) misstänker att batteriet är slut det har tagit emot dåligt med laddning det sista så imorgon måste jag skaffa ett nytt. Är det någon som vet storlek och ampere på det(länka gärna från biltema eller liknande)?

MVH Christopher  :)
Titel: SV: Vilket batteri
Skrivet av: djmapleman skrivet 10 januari 2011 kl. 21:36:12
Jag satt dit ett sånt här batteri http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Batteri/Gel-batterier-for-MC-och-skoter/ (80830) för ett par månader sedan, och det var tame fan det bästa jag gjort!!  ()p Inte en tvekan vid start och jag har inte fått low batt (har iofs ett extra batteri monterat). Jag har för mig att det var det här batteriet iallafall, men jag hittar tyvärr inte kvittot, men det var det största jag kunde hitta då! Jag fick ta bort den där gummiklossen som originalbatteriet stog på, och sedan satt det som ett smäck! Passar exakt i hållaren!