ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: lasse123 skrivet 14 juni 2007 kl. 20:37:53

Titel: OUTLANDER 800 BRA-DÅLIGA ERFARENHETER
Skrivet av: lasse123 skrivet 14 juni 2007 kl. 20:37:53
Hej!

Min tuta har slutat fungera för nån vecka sen och idag så slutade startbromsen att fungera, alltså funktionen som gör att man kan starta motorn med en växel i när man trycker ned fotbromsen... Blir lite frusterande och alltid behöva lägga i neutral behöver ju "gunga" i den ibland...  Nån som har en susning om vad felet kan vara hämtade för övrigt fyrhjulingen från ÅF i dag efter att dom åtgärdat barnsjukdomar så som CVT kåpan och värme skyddet under sadeln,  dom hade inte tid och kika på felen nu idag.
 Har för övrigt hunnit sätta 160 mil på mätaren nu i varierande terräng skog, aslfalt, sand osv e väldigt nöjd med min maskin hittills (lite mjuka framfjädrar dock), det som varit är några punkteringar + att mina bakdäck e i princip slut!.  Någon annan som har den erfarenheten angående däcken och hur många mil har era hållit i sånnafall??
 Kom på att mitt tändnings lås e ju också bytt det slutade  fungera,  nyckeln fastnade i det och gick ej att vrida åt nått håll.
Vinschen Warn 2500 brukar ibland haka sig typ att den bara står och "spinner" drar ej in  fast man kopplat tillbaka den efter att man frikopplat ut wire. Nångon med erfatenhet utav detta probelm????

Tack på förhand!
Titel: OUTLANDER 800 BRA-DÅLIGA ERFARENHETER
Skrivet av: staffan skrivet 14 juni 2007 kl. 21:19:09
starbromsproblemet beror förmodlingen på bromsljuskontakten.hade samma problem på min outl.400.bytte kontakt då började den att gå starta med växel i lagd
det