ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Bashan/Badboy => Ämnet startat av: valefor skrivet 11 juni 2009 kl. 09:14:27

Titel: Reparation, väntetid 2 - 3 månader???????
Skrivet av: valefor skrivet 11 juni 2009 kl. 09:14:27
Min Bashan 200cc höll 2,6 mil innan växelpinnen peka rätt ned i backen. Växla upp är inga problem men när jag ska växla ned så faller den stendöd ner i botten så man måste peta upp den igen. Har lyckats fått i lägre växel några gånger men då krävs det tåladmod då det tar ca 20 försök innan den går i.

Fick upplysning om att det kunde vara växelgaffeln som krökt sig och att det borde gå på garantin. Saken är den att jag lämnat in den nu på service i Enånger och snubben säger att om han inte kan svetsa eller laga det på annat sätt och måste beställa en ny del så kan man få vänta upp till 3 månader. Tänkte ge han en rak höger när han sa det men det är ju inte hans fel. Kan man inte kunna reklamera skiten om det är en sån väntetid?? Står det ingenting i konsumentlagen om reparationstider?

Om nån kan tälja den trasiga biten av pinne så köper jag den rakt av, huvudsaken att hela sommaren inte blir förstörd.

För övrigt så var det fan inte ett problem med skiten under dom 2,6 milen till skillnad från polarens som fick byta det mesta efter 5 mil.

Nån som har någon form av tips så vore jag mycket tacksam!

PS: Har inte fått domen än då dom inte skruvat upp motorn än. Dom skulle göra det i morgon eller på Måndag.