ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Arctic Cat => Ämnet startat av: Magnus.L skrivet 31 augusti 2013 kl. 18:32:48

Titel: 450 xc - ett par frågor efter ett dygn
Skrivet av: Magnus.L skrivet 31 augusti 2013 kl. 18:32:48
Har betat av ca 3,5 och tycker den är störtskön. Dock har jag märkt ett par saker och undrar om ni andra har samma erfarenhet.
- Den blir väldigt varm. Även om jag kör lugnt i 60 km/h på landsväg så går kylfläkten för fullt och det blir väldigtvarmt om benen. Känner n igen detta från era?
- Nyckeln till styrlåset funkar inte. Är det samma som till tandningen, eller? I sånna fall är det nåt fel i låset för jag får i te ens in nyckeln.

Led-lampor monterade som blinkers och positionsljus. Ska se om jag lyckas få till en filmsnutt för att visa hur det ser utframöver. Framlamporna är av modell H8, och jag ska se om det går att hitta några snygga lampor till dom.
Titel: SV: 450 xc - ett par frågor efter ett dygn
Skrivet av: Gute66 skrivet 1 september 2013 kl. 20:48:41
Hej
Har ingen större erfarenhet av vad som är varmt eller inte, men min blir också väldigt varm och fläkten går oftast för fullt när man stannar efter en tur...

Nycken till styr låset är inte samma som tändningsnyckel det är en egen...
Och sedan för att styrlåset ska funka måste man styra fult till höger när man ska låsa (går att vrida om nycken ändå om du inte gör det, men då kan man lura sig själ att tro att det inte är låst när man kommer nästa gång och ska köra, och kör man då iväg kan man bara styra vänster och lite höger, det kan sluta illa...)
Titel: SV: 450 xc - ett par frågor efter ett dygn
Skrivet av: Magnus.L skrivet 1 september 2013 kl. 22:33:25
Tack för svaret. Jag fick bara nycklar till tändningslåset med, så då missade dom det. Ska kontakta dom i morrn.
Min fläkt går också ofta, men märkte att den stannar rätt fort när den fick stå med tändningen på, typ 10-15 sekunder.

Hittade en kontakt som net används i bak och mödrar om det kan vara för backljuset? Den satt in under/bakom kanten på höger sida om nr.plåtshållaren. Den sätter. Samma kabelsats som går till plåtbelysningen. Det är en kabel med en kontakt i änden som har en "tom" kontakt som sitter i den, och som sitter fast med ett litet snöre.
Jag har inte hunnit mäta den och hojen står på landet så det är några dagar kvar tills jag kan kolla igen.  Funderar på en liten led-lampa som backljus.
Titel: SV: 450 xc - ett par frågor efter ett dygn
Skrivet av: heavylars skrivet 2 september 2013 kl. 17:16:42
Jag skulle tro att det bara är ett strömuttag lika som på min 700 arctic, finns en likadan frammtill på den.Lättast att koppla backlampa med en fjädrande vippbrytare innanför växelspaken om det är lika som på alla andra arctic catarna. c-yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.